Μόνο στην εγκαταλειμένη ΑΕΚ θα μπορούσε να γίνει αυτό. Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ κύριος Πουλάκος (αριστερά στη φωτό) με δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay σαν άλλος... Λεωνίδας είπε το ιστορικό μολών λαβέ στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χάρη Οικονομόπουλο μετά από την δυσαρέσκια που εκφράστηκε από τον δικηγόρο της ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη για το μπέρδεμα που έγινε με τα οικονομικά στοιχεία που δόθηκαν από την ΠΑΕ για το δάνεια του Τουρκί Αλ Σουντάιρι. Ο οικονομικός διευθυντής που πλέον φιλοξενείται καθημερινά στα ΜΜΕ και μιλάει για όλα κατηγόρησε τον Οικονομόπουλο ακόμη και για την απουσία του από το Δ.Σ(!) ενώ αν λάβουμε υπόψη την ιστορική ερμηνεία της ιστορικής φράσης του Λεωνίδα πριν την μάχη των Θερμοπυλών ο Οικονομόπουλος θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός όταν πλησιάσει το λογιστήριο της ΠΑΕ. Αναλυτικά η δήλωση του οικονομικού διευθυντή: «Ο αντιπρόεδρος που εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της Πέμπτης εν τη απουσία του, επειδή προφανώς είχε κανονίσει κάτι για το τριήμερο και απουσίαζε και από το ΔΣ παρ' ότι συζητήθηκαν σοβαρά θέματα, αν θέλει την αντικατάστασή μου, οφείλει να το ζητήσει ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, προκειμένου να... κουβαλήσει τις συνέπειες των πράξεών του. Αυτό που έχω να δηλώσω στον κύριο Οικονομόπουλο είναι μολών λαβέ. Θα έχουμε να πούμε πολλά τις προσεχείς μέρες»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αυτα ειναι φαινομενα που αναδεικνυουν απο μονα τους την σηψη στην οποια εχει περιελθει η ελληνικη κοινωνια και δεν χρειαζεται καμια παρεμβαση της διεθνους κοινοτητας (που τοσο μας ενοχλει οταν μας κρινουν, γιατι αραγε ;;;) για να μας αφυπνισει. Ειμαστε ολοι υπευθυνοι για την καταστροφη, ΟΧΙ γιατι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, αλλα γιατι τους αφησαμε απο αδιαφορια να τα φανε. Σημερα στην πατριδα μας δεν υπαρχει τιποτα που να θυμιζει τους προγονους μας.
ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝΑΕΚ ΜΑΣ...
ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ... ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ....
Έλεος στείλτε τον απο εκεί που ήρθε να κάνει παρέα του Αδαμίδη και αυτός μαιντανός είναι όπως αυτός που τον έφερε!
Όλο μαγκιά και δηλώσεις. Από ουσία........... μεδέν! (Βλέπε εγγυήσεις)
Σας εστειλα και προ ημερών ενημε΄ρωση φίλοι ου πε΄ριτ ης συναντησης του Κου Πουλακου και Δημητρέλου στο ΟΑΚΑ για τη διαπραγματευση του μισθίου και των υπολοίπων. ΚΑθες οικονομικός ΔΝΤΗΣ φροντίζει τα συμφέροντα του οίκου του. Ο Κος αυτός μονο αυτό δεν έκανε. Η συμφωνία που παρουσιάσατε τα ΜΜΕ περι του μισθίου δεν έιχε καμία διαπραγματευση. Απλά η διοίκηση του ΟΑΚΑ ζήτησε ότι λαμβανει απο τον ΠΑΟ χρόνια τώρα. Απλά καποιοι για δικούς τους λογους δεν εκγχωρούσαν τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συμφωνητικά των διαφημιστικών εσόδων - 10-15% λαμβάνει το ΟΑΚΑ . Περισσότερες πληροφορίες ως Δημοσιοφγραφοι που ενδιαφέρεστε για την Ομάδα και το πιστεύω αυτό να ζηγτήσετε σχετική ενημέρωση απο τη διοίκηση του ΟΑΚΑ περί ΠΟΥΛΑΚΟΥ.
Γελάει το σύμπαν μαζί σου ρε Πουλάκο...Έγινες και εσύ μάγκας και σπέρνεις και διχόνοια..Ποιος είσαι ακριβώς και πουλάς και τσαμπουκαλίκι???