Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Γιούχαραν» τον Νταλάρα στην Νίκαια

Οι απόψεις του τραγουδιστή για το Μνημόνιο εξόργισαν μεγάλο μέρος των θεατών της συναυλίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χθες Πέμπτη ξεκίνησε ο κύκλος συναυλιών αλληλεγγύης του Γιώργου Νταλάρα στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά με πρώτη στάση την Νίκαια μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο γνωστός καλλιτέχνης.
Σύμφωνα με το dailynews24.gr, μεγάλη μερίδα ανθρώπων που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας για την συναυλία αποδοκίμασε έντονα τον Νταλάρα για τις απόψεις που είχε εκφράσει πρόσφατα για το μνημόνιο. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στην διάρκεια της συναυλίας έβριζαν εν χορώ τον Νταλάρα ενώ υπήρχαν και ειρωνείες για την οικονομική του επιφάνεια. Πληροφορίες αναφέρουν πως παρά την παρέμβαση των ανθρώπων της παραγωγής οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα αρκετές φορές να διακοπεί η συναυλία.

Αφορμή για τις αποδοκιμασίες και τα "γιουχαρίσματα" στον Νταλάρα ήταν οι απόψεις που εξέφρασε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ ο γνωστός καλλιτέχνης για το μνημόνιο. Όπως είχε πει: "Συμφωνώ γιατί κατ' ανάγκη πρέπει να συμφωνήσω. Αν και τα Μνημόνια είναι κατακριτέα επί της ουσίας. Δεν θέλαμε ποτέ να τα ζήσουμε αυτά. Πρέπει να δούμε ποιοι μας οδήγησαν σ' αυτά τα Μνημόνια και ποιοι φταίνε από τους κυβερνήτες μας, ποια κόμματα, ποιοι απέχουν, ποιοι δεν δουλεύουν γι' αυτά, ποιοι μένουν με την ασπίδα της "μη συμμετοχής" και δεν δουλεύουν γι' αυτό ενώ θα έπρεπε να ήμαστε ενωμένοι. Δεν συμφωνώ με τα Μνημόνια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Είναι: Ή Μνημόνιο ή καταστροφή".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ