Με τη δήλωση "Να μπω ισόβια αν μίλησα με τον Σάχα", ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sentra Fm αρνήθηκε κάθε επικοινωνία με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ ή κάποιον μάνατζέρ του, με σκοπό να επηρεάσει την απόδοσή του στον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέος:
Για την κράτηση του στις φυλακές Ναυπλίου: Είναι πασίγνωστο ότι βρίσκομαι κατά τη δική μου άποψη και του κόσμου, παράνομα στις φυλακές του Ναυπλίου. Συμπληρώνω 8,5 μήνες εδώ και αυτοί που με κρατάνε θα πρέπει να ντρέπονται, αν έχουν φιλότιμο και δικαστική συνείδηση. Δεν μας λένε ποιο είναι το έγκλημα, ποια η συμμορία μου. Αυτή η ιστορία μπορεί να γυριστεί και σαν έργο. Και έχει επιπτώσεις σε εμένα και την οικογένεια μου. Ο κάθε άνθρωπος τραβάει τον δικό του Γολγοθά.
Για τις συνθήκες κράτησης: Καμιά φορά λένε πρέπει να ζήσεις ή να βιώσεις για να δεις πράγματα διαφορετικά. Μην κοιτάμε τη δική μου περίπτωση. Περνάω άθλια, αλλά έχω την δυνατότητα να το ξεπερνάω. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται στο τσιμέντο και πολλοί δεν θα είχαν ούτε κουβέντες, αν δεν τους έφερναν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, τότε για ποια Ελλάδα μιλάμε; Για ποια πατρίδα; Δεν κοιμάμαι στο έδαφος, αλλά κοιμούνται 250 ψυχούλες.
Για το αν έχει αλλάξει στην φυλακή: Είναι ένα μεγάλο σχολείο η φυλακή. Ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι σου το ανακαλύπτεις εδώ... Εδώ λες ή τελειώνω ή βγαίνω και συνεχίζω. Ήμουν ευαίσθητος και έγινα κι άλλο.
Για τα στοιχεία που είναι κατά του: Λένε ότι βγήκαν καινούργια στοιχεία. Γιατί υπήρχαν παλιά; Ο πολίτης, παγκόσμια στην δικαιοσύνη, δεν πρέπει ν' αποδείξει ότι είναι αθώος, αλλά οι άλλοι ότι είναι ένοχος. Σε κόντρα είμαι μαζί τους. Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει και την προσβάλουν κάποιοι λειτουργοί τους.
Δεν παρακαλάω κανέναν και σε 18 μήνες θα βγω. Έχω τέτοια δύναμη και θα βγω με όλες μου τις δυνάμεις. Είναι άδικο και δε τιμάει την δικαιοσύνη να κυνηγάει ένα πατέρα πέντε παιδιών, που δεν έχει διαπράξει άλλο αδίκημα στο παρελθόν, ούτε έχει φυγοδικήσει.
Διατάξεις και νόμοι έχουν βιαστεί. Με χρεώνουν ότι έχω αμερικάνικο διαβατήριο και έφυγα για να μην γίνω. Δεν είναι σκοπιμότητα της κυρίας Παπανδρέου αυτό; Γιατί δεν έστειλε ένα έγγραφο στην πρεσβεία να ρωτήσει; Φωνάζουν οι δικηγόροι μου. Εδώ είναι πασιφανές ότι υπάρχει μεθόδευση. Λέω και συνεχίζω να λέω ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αλλά έντιμοι δικαστές.
Για τις πληροφορίες που έχει σχετικά με την κράτηση του: Μου έχουν δώσει πληροφορίες ότι υπάρχει από πίσω μία μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια. Όταν βγω θα τα πούμε όλα. Είτε υπάρχει μεθόδευση από την πολιτεία είτε από μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια.
Για αιτήσεις αποφυλάκισης: Είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που κάνω μία αίτηση να βγαίνει ένα θέμα δικό μου; Μία φορά είναι, αλλά συνέχεια όχι. Είναι άτιμο, είναι πρόστυχο αυτό που κάνουν. Ας αφήσουν το δικαστικό σώμα να πάρει μία απόφαση. Ας σταματήσουν να το επηρεάζουν.
Για τις νέες κατηγορίες: Ο κ. Κωνσταντινίδης, ο εξαίρετος κύριος γνωρίζεται αν δουλεύει σε κάποια εφημερίδα, ή κάποια τηλεόραση; Δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του σαν δημοσιογράφος. Το επάγγελμα του ξέρετε ποιο είναι; Είναι επάγγελμα... πασόκος. Από αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ήταν νομαρχιακός σύμβουλος. Από τα εργαλεία του κ. Γερουλάνου. Άλλος ανεπάγγελτος αυτός...
Αφήστε τον κ. ανακριτή, τους δικαστές τους εισαγγελείς. Αφήστε με να πάω σε μία δίκαιη δίκη. Και μετά βγείτε και σχολιάστε με. Αυτή τη στιγμή δεοντολογικά δεν έχετε δικαίωμα να με κρίνετε.
Αν έχω συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή Σάχα ή άλλον ή μάνατζερ του, πριν τον αγώνα ή πριν από 7 μήνες να μείνω ισόβια στην φυλακή. Τι να στήσει ο Ολυμπιακός Βόλου από την ΑΕΚ; Χωρίς να θέλω να προσβάλω την ιστορία που την σέβομαι. Με τους παράγοντες που την κατάντησαν έτσι έχω πρόβλημα.
Για τον Ολυμπιακό Βόλου: Χαίρομαι που υπάρχει πανελλαδική αναγνώριση για ένα δημιούργημα του Αχιλλέα Μπέου και οι Γερουλάνοι και οι Μπιταξήδες το διέλυσαν.
Αυτή η ιστορία ήδη έχει αρχίσει αν όχι να πιστεύετε να αμφιβάλλετε έντονα ότι τα στοιχεία αυτά δεν υπάρχουν. Δεν ζητάω να βγω από την φυλακή. Αν προβλέπεται από το νόμο να γίνει. Μην προσπαθείτε οι δημοσιογράφοι να επηρεάσετε τους δικαστές.
Για το δικαίωμα του λόγου και τις απομαγνητοφωνήσεις: Γνωρίζω το κατηγορητήριο και είναι υποχρέωση των δημοσιογράφων, να το πάρουν, να το δουν πριν αναφερθούν. Έχει πεθάνει κόσμος και έχει αγωνιστεί για να υπάρχει ελευθερία λόγου και έκφρασης. Όσο θα ζω θα φωνάζω και θα λέω ό,τι θέλω. Μου το δίνει το σύνταγμα αυτό το δικαίωμα. Υπάρχουν για μεγάλους επιχειρηματίες, για πολιτικούς, για δημοσιογράφους, αλλά δεν τα βγάλανε. Ποιος άφησε να γίνουν αυτές οι επιλεκτικές απομαγνητοφωνήσεις; Ποιος είπε ότι από τις 39.000 ώρες διαλέξτε τις 2; Από τα 2 λεπτά που μιλάω έχω κρατήσει 1.30. Είναι πολλές παρατυπίες που ο κόσμος και οι έντιμοι δικαστές δεν γνωρίζουν. Δεν είναι δυνατόν να κρίνομαι από τον κάθε Κωνσταντινίδη και Θωμαΐδη.
Για το αν έχει μάθει από τα λάθη του: Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη και μαθαίνω από αυτά. Τα λάθη μου θα τα κρίνεται ως παράγοντα. Ως παράγοντα αυτοί που βλέπω τώρα είναι οι μισοί από χόρτα. Δεν θα κρίνεται τον χαρακτήρα μου, ότι είμαι αλαζονικός ή επαναστάτης.
Για το τι θα κάνει όταν αποφυλακιστεί: Όταν θα ξαναβγώ ένα πράγμα έχω σκοπό στη ζωή μου όσο χρόνο και να πάρει, να καθαρίσει η υπόθεση. Το χρωστάω στα παιδιά μου, να καθαρίσω το όνομα τους.
Για την πορεία του ως παράγοντας: Ήμουν ένας παράγοντας, προσπάθησα για την ομάδα μου. Θέλετε να πω για τον Πανιώνιο; Να πω για τον Ηρακλή που πήγα και βοήθησα τον φίλο μου τον Αντώνη τον Ρέμο; Δεν πλήρωνα στην ώρα μου; Σαν παράγοντας που προστατεύει την ομάδα του θα έρθει σε κόντρα με τον Παναθηναϊκό, με την ΑΕΚ. Δεν έχω πίσω μου έναν δημοσιογραφικό στρατό.
Για την Super League: Αρρώστια είναι αυτό που υπάρχει τώρα. Οι μισές ομάδες της Super League, κακώς συμμετέχουν. Κάθε χρόνο έρχονται και κάνουν νέο νόμο. Προτάσεις κάντε. Ποιος θα καταθέσει τις προτάσεις ο περαστικός ο Μπιτσαξής και ο Γερουλάνος που βρήκε μία μπάλα στον δρόμο και την πέρασε για πεπόνι; Δεν ήθελα ποτέ να είμαι κρατικοδίαιτος. Ο ΟΠΑΠ είναι ιδιωτικός. Και υπάρχει και σχέση «δούναι και λαβείν». Αυτό που κάνουν δείχνει ανευθυνότητα και ότι είναι πολύ λίγοι. Αυτό έπρεπε να το κάνουν από τον Αύγουστο. Αυτό δείχνει την σοβαρότητα των παραγόντων. Και στην τελική μην βάλει τον ΟΠΑΠ κύριε...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΤΣΑΧΠΙΝΗ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΕΕΕ ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙΣΕΝΑ .ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ .
Απαιτηση του ΛΑΟΥ της ΑΕΚΑΡΑΣ να βγει η απομαγνητοφωνηση της συνομιλιας αμεσως. Ακουτε κυρ΄ Εισαγγελεα των δισκων (Γεια σου ρε μεγαλε Νικολα με τα τραγουδια σου), ο κοσμος θελει διαλευκανση αλλιως θα βγουμε στους δρομους. ΑΕΚΑΡΕΣ, ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ (ΧΘΕΣ) ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΓΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!
AΘΩΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ! ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟ ! ΕΚΕΙ ,ΣΤΟ ΣΑΠΙΣΜΑ ! ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΡΟΔΕΛΕΣ !ΚΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΚΕΙ !
ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ . ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΝΙΚΗ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ Η Α.Ε.Κ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΝ/ΚΟ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ < ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ>.ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΜΥΡΝΙΕΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.
ΑΧΙΛΛΕΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ , ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΑΟ Η ΜΕ ΑΕΚ ? Α ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΧΑΣΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΙΣΘΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΙΟΦΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΠΗ , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ . ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ . ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ . ΓΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΛΟΥΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΥ ?
ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ . ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΟΣΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ? ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΤΕ
2 ερωτησεις επρεπε να σου κανει ο δημοσιογραφος: 1) λες για τον κωνσταντινιδη οτι ειναι κατ' επαγγελμα πασοκος. δεν μας λες το δικο σου επαγγελμα πιο ητανε ακριβως και που εβρισκες τα λεφτα να πληρωνεις στην ωρα σου σαν παραγοντας οπως λες? 2) Λες σαν παραγοντας που προστατευει την ομαδα του θα ερθει σε κοντρα με ΠΑΟ, ΑΕΚ. Με ολυμπιακο γιατι δεν ηρθες σε κοντρα? Ειναι τοσο αγνος πλεον ο ολυμπιακος μας που χρειαζεστε ολοι προστασια απο τον παο και την ΑΕΚ? τοσο κακο κανει πλεον η ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ποδοσφαιρο που ολοι θελουνε προστασια απεναντι της? Ειναι τοσο φανερο πλεον οτι ο μπεος ειναι η πουτ@ν@ που πιαστηκε και προστατευει το μεγαλο αφεντικο. μαλιστα δεν εχει αναφερει ποτε το ονομα του ολυμπιακου η καποιου παραγοντα του και αποσπα την προσοχη σε αλλα θεματα για να προστατευσει το φαλαινοθηρικο.
Λευτεριά στον Μπεο και τον Μάκη τουλάχιστον με αυτούς ήξερες πως είναι λαμόγια όχι όπως τους αμέτοχους που το παίζουνε παρθένες!
"Εδώ λες ή τελειώνω ή βγαίνω και συνεχίζω. Ήμουν ευαίσθητος και έγινα κι άλλο".. ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΒΗΚΕ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΓΟΡΙ Ο ΜΠΕΟΣ, ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ (ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ)