Δικαστικός επιμελητής συνοδεία αστυνομικών με κατασχετήριο από εταιρεία στον χώρο του προωθητικού διαφημιστικού δώρου πήγαν την Τρίτη... 21 Φεβρουαρίου στα γραφεία της εκδοτικής εταιρείας Imako του Π. Κωστόπουλου και ενημέρωσαν τους υπαλλήλους ότι θα γίνει κατάσχεση σε αντικείμενα της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσχεση αποφασίστηκε μετά από εντολή εταιρείας χάρτου στην οποία η ΙΜΑΚΟ φέρεται να χρωστά 1.700.000 ευρώ, αλλά και διαφημιστικής εταιρείας που κάνει λόγο οφειλές ύψους 350.000 ευρώ της ΙΜΑΚΟ προς εκείνη.
Μέρος του εξοπλισμού των γραφείων είχε μεταφερθεί σε άλλα γραφεία, ενώ για τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν κατασχεθεί θα ακολουθήσει πλειστηριασμός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ολα αυτά τ' αρχ@@@@ με δικά μας λεφτά φτιάχθηκαν. Επιστροφή των ΑΓΥΡΙΣΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΠΑΣΟΚΟΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΡΑΑΑΑ...ΚΟΥΦΑΛΕΣ.
ΙΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ DANCING ON ICE.... ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....
στην ελλαδα οποιος εχει χρεη πανω απο ενα μυριο δεν μπαινει φυλακη,,,,,αμα ειναι κ παραπανω λεμε κ συγγνωμη για τν ενοχληση...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΗ ΧΑ ΧΑ Π@@@ΣΤΟ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!
Που' σαι ρε Βαγγέλη;;
Α ρε πετρακη,τι κριμα! Καλα το ντεμακο τον κολλητο σου δεν ηξερες να ρωτησεις να σου πει το" know how" περι χρεων και να τη σκαπουλαρεις; Εστω μια συμβουλη ρε "αδελφε" να παιρνες, μπας και σου κανε κανα κονε να παρεις κανα δανειακι κι εσυ(οπως κι αυτος) απ τα καρντασια με "κυμαινομενο" επιτοκιο; Τσμπα πηγαν οι φιλιες και τα κολλητηλικια με τον "δικο μας ανθρωπο" και την ζεν πρεμιε τραγουδιαρια...τσαμπα και τα ξενυχτια σε κατι βιλες ..... Και το χειροτερο ειναι πως προβλεπω σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λιγο καιρο να ρχονται και τα βραχιολακια!!!
ayta ta lamogia dielusan thn ellada mas...telika thn ellada mas thn dioikoun Lamogia kai p@@@,
Κάποιες πληροφορίες για τον τεράστιο Κωστόπουλο ! Επίσης εκεί που είχε να πληρώσει τους εργαζομένους της ΙΜΑΚΟ 1-2 χρόνια , αγόρασε σκάφος 450.000 ευρώ ! Τέτοιους ανθρώπους(;) δεν τους λυπάσαι ότι κι αν πάθουνε !
Ευτυχώς που ήταν ο Λαλιώτης(αυτός που ήταν και στο κότερο) και ο Κωστόπουλος τον @@@ , γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει τόσα πράγματα ο Πετράκης . Για την βίλα στη Μύκονο , ούτε λόγος ! Οσο για το παρεάκι με τον Κόκκαλη , δεν ισχύει και τόσο πλέον ! Από τότε που μ@μούσε και την γυναίκα του Κόκκαλη (όχι για πολύ) , βρήκε στο κήπο του σπιτιού τον σκύλο του τεμαχισμένο μέσα σε σακούλα ! Προειδοποίηση από τον θείο Κόκκαλη , πως θα πάει σαν το σκυλί του κι αυτός αν συνεχίσει τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νταραβέρια με την Κοκκάλενα !!! Πολλές ιστορίες και πολύ βρώμα !!! Στην πυρά όλοι τους !!!
Μεγας π@@στογαυρος μεγας ρου@@ανοπασοκος μεγας μπαταξης ......στο καλο Πετρακο......
Μπορειτε να ξεβρακωσετε ολες τις πουτανες, που μαμησαν την ελλαδα. Δυστυχως ομως αλλοι θα την πληρωσουν.
καλα να παθει ο γκλαμουρατος
ΚΑΙ Η ΒΙΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ???Α ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ.!!!
ΚΑΙ Η ΒΙΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ???Α ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ.!!!
life style agourato