Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μετρά αντίστροφα

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο η ΑΕΚ παρουσίασε με όλες τις... τιμές το πρότζεκτ για το νέο της προπονητικό κέντρο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2008 η ΑΕΚ έκανε επίσημη παρουσίαση των σχεδίων για το νέο της αθλητικό κέντρο στα Σπάτα παρόντων του τότε προέδρου Ντέμη Νικολαΐδη και του τότε προπονητή Γιώργου Δώνη. Ενα χρόνο μετά η Ενωση μετρά αντίστροφα για την «μετακόμιση» της. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της «Μεσογαία Α.Ε.» κάνουν λόγο για εγκατάσταση της ομάδας στα Σπάτα στα τέλη Νοεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου. Βεβαίως είναι ακόμα σε εκκρεμότητα η οριστική σύμβαση για το έργο που αναμένεται σύντομα να καταρτισθεί από τα συμβαλλόμενα μέλη.

Με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκο Νοτιά η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της «σπίτι» 70 στρεμμάτων και θα αφήσει οριστικά το προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων. Εκεί, που η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έζησε πολλά, όμως πλέον δεν ταιριάζει σε μία ομάδα υψηλών απαιτήσεων.

Το νέο προπονητικό κέντρο σε πρώτη φάση θα έχει δύο κανονικά γήπεδα ποδοσφαίρου (64Χ100), και το κεντρικό κτίριο με αποδυτήρια, σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, γραφεία προπονητών, φυσικοθεραπευτήρια, αποθηκευτικούς χώρους με την ΑΕΚ να πληρώνει 312.000 ευρώ ενοίκιο συν τα λειτουργικά έξοδα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ