Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το δάνειο και οι Άραβες

Η τρέχουσα εβδομάδα θα κρίνει πολλά στα διοικητικά του Παναθηναϊκού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου που επιτρέπει σε ξένους να επενδύσουν σε ελληνικές ΠΑΕ, ο Βλάσης Τσάκας είχε δεσμευτεί πως την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός θα έχει την αναλυτική πρόταση των Σαουδαραβών υποψήφιων επενδυτών. Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι αυτή η πρόταση και αν υπάρχει τέτοια πρόταση την ίδια στιγμή που ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Εξάλλου μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαριστεί αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να εξασφαλίσει το δάνειο των 15 εκ. ευρώ, με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη ωστόσο είναι αμφίβολο κατά πόσο η ΠΑΕ θα καταφέρει να εξασφαλίσει ολόκληρο το ποσό. Αυτό που θέλουν οι "πράσινοι" είναι να έχουν στα χέρια τους μια προέγκριση του δανείου έτσι ώστε να την παρουσιάσουν την Παρασκευή στην UEFA όταν και θα απολογηθούν για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ