Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και όλο το επιτελείο της ΝΔ να συζητάει για εκλογές μέσα στον Απρίλιο (ο ίδιος τις προσδιόρισε για αρχές του μήνα), ωστόσο αυτή η άποψη δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη την Άννα Διαμαντοπούλου. Η υπουργός Παιδείας εξέφρασε την άποψη ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να εφαρμόσει όλα όσα έχει δεσμευθεί στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης και οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η «προεκλογική περίοδος αυτή τη στιγμή είναι στην ουσία ένα ακόμα έγκλημα σε όλα αυτά που έχουμε κάνει. Μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τόσες δεσμεύσεις (πάνω από 80 δράσεις), τις οποίες αν δεν έχουμε υλοποιήσει, θέτουμε σε κίνδυνο τη χώρα», ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι «όσοι μετέχουν σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό, θα πρέπει να ξέρουν ότι δε θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές».
«Υπάρχουν κολοσσιαίες ευθύνες. Ο κ. Πελεγρίνης παραχώρησε τη Νομική από την Πέμπτη ως τη Δευτέρα» τόνισε η υπουργός Παιδείας, αναφερόμενη στην κατάληψη της σχολής, η οποία εν συνεχεία μετατράπηκε σε ορμητήριο για τα έκτροπα της Κυριακής.
Αναφερόμενη στην υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου της Κυριακής, η κ. Διαμαντοπούλου επεσήμανε ότι «η ζαριά ήταν ή μειώσεις ή τίποτα», διευκρινίζοντας ότι «η χώρα σε περίπτωση που δεν τα ψηφίζαμε θα γυρνούσε για τα επόμενα 10 χρόνια στη δεκαετία του 50».
«Αυτά που είπε χθες ο κ. Σόιμπλε, τα έχω πει από το Δεκέμβριο» σημείωσε η κ. Διαμαντοπούλου, διευκρινίζοντας όμως ότι «κανείς δε μπορεί να επεμβαίνει σε τέτοιο βαθμό στην πολιτική που χαράσσει η χώρα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ρε παιδια μια απορια.Αφου τα κομματα της βουλης ειναι για τα μπαζα για πιο λογω να γινουν τωρα εκλογες;Αφου και που θα βγει ο Σαμαρας θα συνεχισει το μνημονιο με δεκανικι το ΛΑΟΣ και μπορει και κανα κομμα της αριστερας για βοηθεια .Εκτος και αν πιστευετε οτι θα βγει η Ντορα , ο Δημοσθενης Βεργης,ο Δημαρας,η Χρυση Αυγη,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ,ΧΑΡΙΖΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΧΡΕΗ, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος ,Φως. Αλήθεια. Δικαιοσύνη.,Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση , ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ ,ΚΚΕ (μ-λ) ,Ο.Α.Κ.Κ.Ε. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ .Και μονο απο τα ονοματα μερικων δειχνουν την γελοιοτητα των Ελληνικων κομματων. Ολοι εσεις εχετε καποια πραγματικη λυση ,καποιον με οραμα και ιδεες που να μπορουν να πραγματοποιηθουν στην εποχη που ζουμε και με αυτες τις συνθηκες; αυτη την στιγμη;Διαφορετικα ακουγεστε σαν παπαγαλακια.Εκλογες τωρα-εκλογες τωρα-εκλογες τωρα
Ε τότε να κάτσουμε με την Χούντα σου ρε μεγάλε. Σου ζητάμε συγνώμη που θέλουμε εκλογές για να πούμε την άποψη μας και εμείς οι σκλάβοι.
βέβαια μη χάσεις τη θεσούλα σου, ούτε κλητήρας δε ξαναβγαίνεις σοσιαλήστρια.
«Έγκλημα οι εκλογές αυτή τη στιγμή» egklhma e ? gia sas egklhma pou tha xete 15 vouleutes !! fusika ekloges edw kai twra (den einai lush auto fusika .. lush einai OLOI STOUS DROMOUS) na sas dw meta xwris to vouleutiliki sas kai to upourgiliki sas !
H N.D. ERXETE TO MPAFOK FEVGEI. SAMARAS O NEOS KOBARSOS THS XORAS.... DOKSASTETON!!!!!!!!!!!
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΑΙΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΚΡΗΦΤΗΤΑΙ......ΟΥΣΤ.....
Κρατηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε στην καρέκλα... όσο η θηλιά θα σφίγγει το λαιμό σας.
Αφού είστε Χούντα. Σιγά μην κάνετε εκλογές.
Οι εκλογές είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να φοβάστε βρωμιάρηδες. Θα σας τσακίσουμε !
salta pniksoy skatoprodotra. Na kaeis sti pyr to eksotero vromomagissa!!!
Είναι δικτάτορες και δεν το κρύβουν. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον. Όσο για τον Αντώνη Κομανέτση, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν : Ας πάρει τα υπόλοιπα παρτάλια που στηρίζουν το καθεστώς Τσολάκογλου και ας προκαλέσει εκλογές αύριο. Το ίδιο ισχύει και για την αριστερά, ΚΚΕ και Σύριζα, για τον Κουβέλη ούτε λόγος. Τώρα θα φανεί, ποιοι είναι με τον λαό και ποιοι με τις τράπεζες και τους γερμανούς.
Καλημέρα doctor, εμ βέβαια, θα είναι καταστροφή να κάνετε εκλογές τώρα κ. Διαμαντοπούλου. Γυμνοί στ' αγγούρια δεν πάμε ποτέ! Λίγο όμως μας ενδιαφέρει η άποψή σας! Τις εκλογές, θα τις επιβάλλει ο Λαός. Κοντός ψαλμός...
Φίλοι doctor και basb Ο αγανακτισμένος δεν είναι πάντα ο σοφότερος. Καλό θα είναι οι εκλογές να γίνουν μετά την καταβολή των πετσοκομένων συντάξεων, Μόνο τότε δεν θα αποδώσουν οι προεκλογικές ΥΠΕΡκολοτούμπες. Είναι καλό τα ποσοστά ΚΑΙ ΤΩΝ 2 συνεταίρων να είναι όσο δυνατό χαμηλότερα. Όσον αφορά τον Κουβέλη .... μας μιλάει για την Ευρωπαική προοπτική ακόμα;
"Μα το ντέρμπυ είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο", που έλεγε κι ο συνονόματός σου τη δεκαετία του '80. Λογαριάζουν, όμως, (ελπίζω) χωρίς τον ξενοδόχο (το λαό) Καλημέρα Βασίλη.
Doctor, αυτοί τα ψήφισαν τα μέτρα. Την γλώσσα τους την έχουν κάνει χαλάκι, την απλώνουν και την απλώνουν, να δούμε μέχρι που φτάνει. Οι δανειστές μας όμως ....κλωτσάνε! Δεν φτάνει που σηκώσανε τα πόδια τους οι πολιτικοί μας, μάλλον πρέπει να εκχωρήσουμε και την ...πίσω πόρτα στα τέσσερα! Είναι βλέπεις, kinky... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ.
Σφύριξα κι έληξες.
NA GINOYN EKLOGES KAI NA BGEI POIOS ?PRIN GINOYN EKLOGES PREPEI NA GINOYN ALLAGES SE POLLA . ALLA POY TETOIA THELOYN NA SPASOYN TH SXESH TOY '' PELATH '' O POLITIKOS KAI O NEO- ELLHNAS ? PROTA BAZEIS TIS KALTSES KAI META TA PAPOYTSIA. STHN ELLADA APO TO TOTE POY ARXISA NA KRINO, TI GINETAI GYRO MOY , BLEPO OTI EXOYME BALEI TA PAPOYTSIA KAI PROSPATHOYME NA BALOYME TIS KALTSES.