Επίθεση από τους Anonymous δέχτηκαν οι δικτυακοί τόποι της ΕΛΑΣ, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Έλληνα πρωθυπουργού τη στιγμή που εξελισσόταν η ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο στη Βουλή,
Οι δικτυακοί τόποι έπαψαν να λειτουργούν λίγο μετά την ανάρτηση μηνυμάτων των «χακτιβιστών» Anonymous στο Twitter. «Tango down» αναφέρουν τα μηνύματα, χρησιμοποιώντας τη στρατιωτική ορολογία για την εξουδετέρωση στόχων.
Σύμφωνα πάντως με πηγές στην αστυνομία, οι δικτυακοί τόποι τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος.
Για επίθεση των Anonymous κάνει πάντως λόγο ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του Forbes.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Το θεμα ειναι να κανουν και κατι πιο σπουδαιο απ αυτο. Χεστηκε η φοραδα στ αλωνι που επεσαν για λιγα λεπτα σελιδες που δε μπαινει κανεις.
Νάτη πάλι η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ απ'το "κράτος δικαίου" που μας κυβερνάει. Τους ξεβρακώσανε κι αυτοί λένε ότι είχαν "τεχνικό πρόβλημα" και ρίξανε προσωρινά τις σελίδες.