Ο Τακής Λεμονής είναι και επίσημα προπονητής του Παναιτωλικού. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προ ολίγων ωρών και ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα του Αγρινίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:
Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, ο Τάκης Λεμονής συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Παναιτωλικού για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.
Αύριο Παρασκευή θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στις 11.00 το πρωί και στις 13.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του EMILEON SportCenter.
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα των συνεργατών του Αθηναίου τεχνικού στο οποίο πάντως δεν αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα.
Ο Παναιτωλικός είναι ο 5ος σταθμός του Τάκη Λεμονή στην Α' Εθνική μετά τον Ολυμπιακό, τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο (δύο φορές) και την Ξάνθη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ Κ@Λ%ΓΑΒΡΟ