Προπονητής του Παναιτωλικού αναμένεται να είναι και επίσημα ο Τάκης Λεμονής. Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε σήμερα (9/2) με τον μεγαλομέτοχο των "καναρινιών", Φώτη Κωστούλα, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία μετά τον Μπάμπη Τεννέ του οποίου έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε εχθές (8/2).
Ο 52χρονος προπονητής θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, καθώς θα προπονήσει τους παίκτες του Παναιτωλικού την Παρασκευή (10/2) το πρωί και θα είναι στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής (12/2) στο Καυτανζόγλειο με τη Δόξα Δράμας για την 21η αγωνιστική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κρίμα και μου ήταν συμπαθής ο Παναιτωλικός.