Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν διαφοροποίησε την στάση του παρά την ανακοίνωση του Βγενόπουλου για ομόνοια και σύμπνοια με τον Τζίγκερ να εξακολουθεί να καλεί τον δεύτερο, τη τάξει, μέτοχο της ΠΑΕ να έρθει και να πάρει τις μετοχές.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Βαρδινογιάννη: "Δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που έχει πει ο Τζίγκερ. Ξέρει ο Βγενόπουλος ότι μπορεί να πάρει τις μετοχές του Τζίγκερ και στην συνέχεια να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται στην ομάδα". Οι άνθρωποι του Βαρδινογιάννη σημειώνουν επίσης πως τα 15 εκ. ευρώ που ζητά ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού από όποιον θέλει να πάρει τις μετοχές είναι το ίδιο ποσό στο οποίο είχε αναφερθεί ο Βγενόπουλος το 2010.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

 
					





