Χωρίς τον Λουτσιάνο, που εξακολουθεί να πονά στο πόδι, συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Skoda Ξάνθη. Αντίθετα ο Τζιωρτζιόπουλος ανεβάζει ρυθμούς ενώ πολύ καλά πάει και η αποθεραπεία του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου. Απών από τις προπονήσεις είναι ακόμη οι Στρμπα, Ταϊντέρ, Αλ Σαϊφί και Ριζογιάννης που ενσωματώθηκαν στις εθνικές ομάδες.
Στο μεταξύ, ο Στρμπα μίλησε στα ΜΜΕ για τις αναμετρήσεις της εθνικής Σλοβακίας με τις αντίστοιχες της Τσεχίας και της Βόρειας Ιρλανδίας και σε ερώτηση για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Είναι διαφορετικό από το σλοβακικό. Στηρίζεται περισσότερο στη δύναμη και λιγότερο στην τεχνική».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
