Ελεύθερος αφέθηκε λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του γνωστού σχεδιαστή μόδας οι επιχειρήσεις του έχουν ήδη υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κι έχει ήδη οριστεί διαμεσολαβητής προκειμένου να έρθει σε διακανονισμό με τις τράπεζες και τους πιστωτές του.
Όμως λίγα λεπτά αργότερα, δηλαδή πριν φύγει από το χώρο των δικαστηρίων ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη εκ νέου από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας για μη απόδοση ΦΠΑ πάνω από 145.000 ευρώ και απο ότι φαίνεται θα περάσει όλο το Σαββατοκύριακο στο κρατητήριο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Λακη εισαι το μεγαλυτερο παγωνι"μπατσοι γουρουνια δολοφονοι!!!!
Και ψάχνουμε να βρούμε την αιτία του κακού. ΜΑΕΣΤΡΟ μην βάζεις ευχές
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ Σ΄ΑΝΩΤΕΡΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ.