Ο Χουάν Κάλα σήμερα τόνισε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θέλει να φύγει για την Ισπανία, έχοντας και στα χέρια του το ενδιαφέρον της Σαραγόσα του Χιμένεθ. Ωστόσο, ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα προσφυγής αφού τηρούνται οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δανεισμού του σε μεγάλο βαθμό και έτσι δεν μπορεί να αποχωρήσει. Η ΑΕΚ του τόνισε ότι δεν θέλει να φύγει, ο προπονητής τον υπολογίζει και ότι αυτή η κουβέντα τελειώνει εδώ με τον Κάλα να καταλαβαίνει ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα παίζει για την ΑΕΚ. Ο αμυντικός της Ενωσης μπορεί να ήθελε να γυρίσει στην Ισπανία, αλλά κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Τώρα μένει να είναι το ίδιο συγκεντρωμένος και να προσφέρει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο Κάλα είναι μετριότατος. Ο Ζεράλντο Άλβες που έφυγε πριν κάποια χρόνια ήταν 2 κλάσεις επάνω. Απλά θα πρέπει να βρουν αντικαταστάτη. Σίγουρα υπάρχουν και καλύτεροι και φτηνότεροι και έλληνες και όχι δανεικοι.
@Revenger Ποιος Ζεράλντο ρε φίλε;;;; ....Θα μας τρελάνεις;;;.....Ο Μπρούνο μάλιστα συμφωνώ.Όχι όμως ο Ζεράλντο.
τι λες ρε μεγαλε? τον αλβες τον ειχε κανει γιο γιο σε ενα ματς στη λεωφορο ο μαντζιος κ οχι μονο! του χε παρει κεφαλια στο 4-4 του κυπελου ο μισομεριδας ο νταρμπισιρ κ αλλα πολλα σεξυ! ταγαρι ηταν! σε λιγο θα μας πεις οτι ηταν καλος κ ο μπαμπουνσκι οπως το πας!
Με το ζορι δεν γινεται,αν δεν γοθσταρει αυτος μια δεν τον γουσταρουμε εμεις δεκα
Πώς να γουστάρει ρε φίλε; Και κερατάς και δαρμένος; -Ήρθε με μέσον τον Χιμένεθ, τον ξαποστείλανε τον Χιμένεθ -Νόμισε θα ερχόταν σε μια ομάδα και θα πληρωνόταν, τελικά δεν πληρώνεται καν. -Τον αρχίσαν στα παραμύθια ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο, ιστορία κτλ κτλ κι αντ'αυτού, αυτός βλέπει μια ομάδα που διαλύεται, ο κόσμος δεν πατάει στο γήπεδο, οι παίκτες κάνουν προσφυγές... -Θα μπορούσε να γυρίσει Ισπανία κι η ΑΕΚ του κόβει με το στανιό την μεταγγραφή, ενώ τον έχει και απλήρωτο και δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον σέβεται. Ε τι άλλο περιμένεις να κάνει κι αυτός; Να πει όλα οκ, δεν τρέχει κάστανο;
ήθελα να ξερα τί τους τάζει και τελικα μένουν...
κοχυλια και περλες! παρεα με τον αντρεα παρασκακη νικητη του bar
ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ........! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...! ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ, ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΗ........! ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΛΥ, ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ (ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΙΩΣΑΝ ΕΤΣΙ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.......! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.......!
ok
Με τη φόρα που πήραμε, σε λίγο θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και ο Αδαμίδης. χαχαχαχαχα
Ολα καλα, ολα ανθηρα.