GOAL
Το εγκώμιο για την τακτική της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ πλέκει η εφημερίδα, η οποία τονίζει πως η ομάδα του Ουζουνίδη "έδεσε κόμπο την ΑΕΚ. Εγκλωβισμένη η Ένωση από την καλά οργανωμένη Ξάνθη, άφησε κι άλλους βαθμούς στο Ολυμπιακό Στάδιο". Από εκεί και πέρα το GOAL γράφει: "Φωνάζουν στην Ένωση για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 24' σε μαρκάρισμα του Εντιμάρ στον Κλωναρίδη, κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Λεονάρντο στο 42'. Οι ακρίτες προηγήθηκαν με τον... συνήθη Μαρκόφσκι για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Λεονάρντο στις καθυστερήσεις. Καυστική δήλωση του Λεονάρντο: "Δεν μπορώ άλλο, έρχονται να πάρουν την ΑΕΚ απ' όλα τα μέρη του κόσμου". Ανακοίνωση της Ξάνθης για τη διαιτησία και παράπονα από τον Δημητριάδη. Η ORIGINAL έστειλε μήνυμα στον Αδαμίδη ότι ο χρόνος του τελειώνει, ενώ υπήρξε διάψευση για τον Κασόγκι και για τον κίνδυνο πτώχευσης".
SPORTDAY
Στην άποψη ότι η ΑΕΚ "Δεν μπορεί άλλο", έπειτα και από τη χθεσινή ισοπαλία προχωρά η εφημερίδα η οποία συμπληρώνει: "Δεύτερη σερί γκέλα στο ΟΑΚΑ για την Ένωση και δραματικό SOS από τον Λεονάρντο για την εκτός γηπέδου τραγωδία. Μήνυμα της ORIGINAL στον Αδαμίδη, τον οποίο και προειδοποίησε ότι ο χρόνος του τελειώνει. Το μήνυμα του κόσμου προς τον Σταύρο Αδαμίδη ήταν χθες σαφές. «Ο χρόνος σου τελειώνει», ανέφερε το πανό των οπαδών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ απουσίαζε χθες από το ΟΑΚΑ, αλλά σίγουρα το έλαβε κι έχει αντιληφθεί πως ομάδα και κόσμος είναι καζάνι που βράζει. Οι συζητήσεις με τους τρεις ενδιαφερόμενους επενδυτές από τον αραβικό κόσμο συνεχίζονται, αλλά με τα... λόγια δεν λύνονται τα προβλήματα".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για "βάλτο" κάνει λόγο η εφημερίδα και εξηγεί σχετικά με την ομάδα: "Νεκρή φύση η ΑΕΚ χωρίς κόσμο, χωρίς ιδιοκτήτες, με την ομάδα πλέον να χάνει την ενέργεια που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια". Στον σχολιασμό του παιχνιδιού η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σημειώνει: "Αρνητικοί ξανά οι Καφές, Λυμπερόπουλος, ενώ ο Γεωργέας έχει γίνει... λάστιχο. Καρμανιόλες οι Ζαχαριάδης, Σαραϊδάρης. Ανήμπορη η Ένωση να αντιμετωπίσει πλέον την επίθεση του Βασσάρα και των... αφεντικών του". Κριτική γίνεται και στον Κωστένογλου, με την εφημερίδα να τονίζει: "Κόουτς ήταν και ο Γκερέιρο στον πάγκο. Ανεξήγητη η εμμονή μη χρησιμοποίησης του Βραζιλιάνου". Επίσης η εφημερίδα γράφει για το αντίο της ORIGINAL στον Λεφτέρ και το μήνυμα... τέλους που έδειξε στον Αδαμίδη. Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε μυστικό ραντεβού για τα διοικητικά και συνεχίζει να αισιοδοξεί.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ
Με τα διοικητικά όργια τα βάζει η εφημερίδα η οποία και γράφει: "Ασέλγεια κατά συρροήν. Έβαλαν τον γιο του Παραγκάρχη Νο2 να τελειώσει την ΑΕΚ. Ο Ζαχαριάδης συνέχισε το έργο του γιου του Παραγκάρχη Νο1, Σπάθα και των υπόλοιπων εκτελεστών της Ένωσης, Αμπάρκιολη, Σέλιμου και φυσικά των βοηθών τους, για τους οποίους χρειάζεται ολόκληρη σελίδα για να καταγραφούν. Όλοι αυτοί καθοδηγούνται από τον μέγα εχθρό της ΑΕΚ, Κύρο Βασσάρα. Χθες στο ΟΑΚΑ υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος". Επιπλέον η εφημερίδα τονίζει: "Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, αλλά γκολ δεν βάζει γιατί δεν έχει σέντερ φορ. Εξαφανισμένος ο Μπέλεκ, ανέτοιμοι οι Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο. Μόνος του πάλευε μπροστά ο Χοσέ Κάρλος, κορυφαίος του γηπέδου ο Μανωλάς"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

re tha sovareuteite p dithen dn erxeste gipedo gia ton stauro k ton kathe stauro....... gia tin aek tha ertheis gipedo.. ..gia kanenan allon..... thelete na me peite koroido peite me.... alla egw autin tin omada dn tha tin paratisw pote.....kathe mera me aek ksipnaw me aek koimame.... k oli ti mvdomada anapnew gia to savvatokiriako na tin dw.... eimai arrwstos mazi tis pws to lene(isws to oti megalwsa makria tis(rodo)na ftaiei).... apla egw thelw na dw an kanei i aekara mas pws pairnei to 4 sta 4 me ergoteli-paok-nionio-osfp.....tote tha vrethei prwti kata 80%.......tote ksafniika to gipedo me ofi tha gemisi .....k akoma stauros tha einai....thelw na dw ti tha exete na peite tote... apla paradekteite to ....eiste ellinares k tha stiriksete tin omada mono otan einai prwti...... dld eiste aek otan einai prwti k adiafori se oppoiadipote alli... ΣΥΝΕΧΕΙΑ katastasi?????
Φιλε δεν εχει νοημα να μεινουν μονο τα αρρωστακια στο γηπεδο
Ουτε ενας στο γηπεδο σας δουλευουν ρε ποσα χρονια θελετε να το καταλαβετε εγω τους εγραψα μετα το καραστημενο αεκ-ιωνικος 0-1 δεν ξαναπατησα και δεν θα ξαναπατησω οσο με κοροειδευουν
Ούτε ένας. Μόνο έτσι θα φύγουνε! Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της! Όσο απέχει, τόσο πιο γρήγορα θα την κάνουνε οι σημερινοί καταστροφείς μιας ολόκληρης ιδέας! Όταν φύγουν, αν τις τύχες της ομάδας της αναλάβει κάποιος "δικός μας" και δώσει όραμα και πάλι, ο λαός της ΑΕΚ θα γυρίσει στο γήπεδο και θα δώσει πάλι φτερά στην ομάδα. Ο λαός είναι που δίνει κύρος σε μιά ομάδα, χωρίς λαό η ομάδα είναι νεκρή! Αυτό που συμβαίνει δηλαδή τα τελευταία χρόνια.
Vagies, δυστυχώς η ιστορία θα επαναληφθεί. Ηπιότερη εκδοχή, πρωτοδικείο, ανάθεση στην ΕΡΑ ( ΧΧ )..... Ήδη έχουν γίνει οι προετοιμασίες ( Σουτάρισμα Μιχαήλ ) Πανό με δήθεν αποδοκιμασία !!!!!!!!!!!! Άλλα ήθελε όμως να πει. Ο χρόνος σου τελειώνει, ερχόμαστε εμείς…………………
Φίλε μου, και πάλι αν δεν γυρίσει ο κόσμος πίσω στο γήπεδο να στηρίξει με τον οβολό του, τίποτα δεν θα γίνει. Θα συνεχίσουμε να είμαστε νεκροί. Δεν υπάρχει ομάδα ΑΕΚ χωρίς τον κόσμο της! Αυτό να το ξέρει ο κάθε τυχάρπαστος που θέλει να ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Μ' αρέσει που μερικοί τους πιστεύουν κι όλας. Κουτόχορτο πλέον, γιόκ! Μόνοι τους θα μείνουν! Και χωρίς λαό δεν υπάρχει ΑΕΚ! Άλλη ομάδα είναι ο Σταύρος και άλλη ΑΕΚ είμαστε εμείς που δεν ερχόμαστε ούτε βόλτα στο ΟΑΚΑ. Αυτή, τους την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαρίζουμε, δεν είναι η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Σατσέλλης ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΧ;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ..
BLEPOUME THN AEK NA PETHENEI KAI DEN KANOUME TIPOTA THA MOU PEIS EDO EXOUME AFTOUS POU MAS KIVERNANE KAI DEN KANOUME TIPOTA EIMASTE AKSIOI THS MOIRAS MAS
Ακριβώς, όπως το γράφεις!!! Πλήρης αποχαύνωση, δυστυχώς. Εδώ μας πήρανε τα σώβρακα και 'μεις καθόμαστε και τους κοιτάμε. Άξιοι. Πάντως ...έχουν γνώσιν οι φύλακες. Όπως επίσης και εμείς!
Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ..ΤΑΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ..ΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΠΟΙΟΙ νεο-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ νεο-ΑΕΚΑΡΕΣ ;;; Ε;;; Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΡΗ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;
Σωστος Γκουντι!!!
Συμφωνώ με ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ 21R --Ο-- ΞΕΡΟΛΑΣ και Atzamidis21. (αναμενόμενο για όσους με διαβάζουν καιρό)
ΕΠΙΣΗΣ..ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΟΡΜΙΑ.. ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ η' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ η' ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ η' ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ (ποδοσφαιρικα εννοω) ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΔΕΣ..
Για ποια τακτική της Ξάνθης λέει το goal; Γιατί κύριοι της sportday δεν μπορεί η ΑΕΚ ; Πόσα από τα πέναλτι και γκολ πρέπει να της μετράνε για να κερδίσει; Για πόσο διαφορετικό παιχνίδι θα μιλάγαμε αν....;; Ξέρω ...στα παπάρια σας , ας κερδίζει ο γαύρος και όλοι οι άλλοι να πάνε να......... Ζορίζετε ο κόσμος σε κάθε έκφανση της ζωής του , τον πάνε στα όρια του , όχι τόσο για το οικονομικό αλλά για τη αίσθηση του δικαίου που υπάρχει σε αυτή τη χώρα , άλλοι φταίνε και άλλοι τα πληρώνουν.....και κανείς δε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τιμωρείτε ...... Αλλά φταίμε και εμείς......αφήνουμε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν , κανείς δε μιλάει , δεν αντιδρά...... Η ΑΕΚ πεθαίνει , δε διαλύεται , γιατί γεννήθηκε , δεν ιδρύθηκε......και αυτοί που τη γέννησαν της πέρασαν στο DNA της να.....αγωνίζεται για να κερδίζει , ήθος και αξίες .....σαν να ήταν βιολογικό τους παιδί.Αναρωτιέμαι αν τα πέρασαν και στο δικό μας DNA. Διακυβεύονται όλα αυτά αδέρφια και το χειρότερο είναι ότι κανείς μας δε κάνει κάτι , αφήνουμε την ΑΕΚ να σβήσει αμαχητί , πράγμα που δε συνάγει με την ΑΕΚ......την Ιδέα...... Μαζευόμαστε εδώ μέσα συνήθως , πλην εξαιρέσεων , απλά για να τσακωθούμε ( δεκτό ως ένα σημείο..) , αλλά δεν αξιοποιούμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι για την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Τις καλημέρες μου σε όλους .......αλλά ας μη μείνουμε μόνο στις ευχές.....
"Η ΑΕΚ πεθαίνει , δε διαλύεται , γιατί γεννήθηκε , δεν ιδρύθηκε......και αυτοί που τη γέννησαν της πέρασαν στο DNA της να.....αγωνίζεται για να κερδίζει , ήθος και αξίες .....σαν να ήταν βιολογικό τους παιδί.Αναρωτιέμαι αν τα πέρασαν και στο δικό μας DNA." --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- +1924. Όσο για το δικό μας DNA φίλε Mr Pak, αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Θες τη γνώμη μου με μια φράση; Από τη στιγμή που ΔΕΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στηρίξαμε ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ τον τρελλό που μπήκε το 2004, παρά δώσαμε βάση στις Κασσάνδρες που μια ζωή ρουφάγανε το αίμα της ομάδας μας (δημοσιογράφοι, οργανωμένοι επαγγελματίες οπαδοί) ή σε άλλους που κρίνουν τα αλλότρια εξ ιδίων, ή ακόμα χειρότερα στο κράτος του Κοκκαλιστάν, ΕΚΕΙ βάλαμε και την υπογραφή μας για τις διαγραφόμενες εξελιξεις. Από δω και πέρα θα αρχίσει ο Απολογισμός και όποιος αντέξει.
μακάρι να είμασταν 7000....χθες κοντα στα 5000 είμασταν αλλά χθες ας πούμε ότι ψιλοέβρεχε, κρύο, δεν ήταν πολύ καλή μέρα για γήπεδο, τις άλλες μέρες όμως....?
Φιλε με την σημερινη οικονομικη κατασταση αλλα και τα διοικητικα-αγωνιστικα χαλια που εχει η ομαδα παλι αρκετος κοσμος πηγαινει στο γηπεδο, εκτοςαν θελεις να γινουμε σαν τα χαζοΜπαοκια που τρωνε δουλεμα μια ζωη.
Συγνωμη αδερφε,δηλαδη οποιος παει γηπεδο ειναι χαζος (χαζομπαοκια?).Την αγαπη στην ομαδα δεν την δειχνεις ουτε ποσταροντας στο ιντερνετ, ουτε διαβαζοντας την εφημεριδα,ουτε κανοντας τον προπονητη απο τον καναπε,αλλα πηγαινοντας στο γηπεδο.Γι'αυτο εχουν φτιαχτει τα γηπεδα γι΄αυτο και εχουν κερκιδες!!Αυτο που φταιει δεν ειναι ουτε τα διοικητικα,ουτε η οικονομικη κριση,αλλα η ελλειψη ποδοσφαιρικης νοοτροπιας.Ο ελληνας βλεπει το γηπεδο με νοοτροπια μπουζουκιων,δηλ. ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μουρατος ο τραγουδιστης?ειναι πρωτος στα καναλια?εε τοτε θα παω και εγω μαζι με τους πολλους να τον χειροκροτησω...δεν εχει κανει σουξε τελευταια?θα τον χλευασω απο τον καναπε. Εκτος απο τα μπαοκια μην ξεχασεις να πεις χαζους και τους φιλαθλους της Λιβερπουλ(20ετια χωρις πρωταθλημα),Ντορτμουντ (με τα διαρκειας εσωσαν την ομαδα απο χρεοκοπια) και αλλους πολλους χαζους που εξακολουθουν να πηγαινουν γηπεδο.
Ακυρο εντελως δες τον πληθυσμο Ελλαδος Αγγλιας Γερμανιας φιλε και μετα ελα να ξαναποσταρεις, να βλεπεις τα εισητηρια στο Βελγιο στη Πορτογαλια και αυτα να συγκρινεις,τωρα ειδικοτερα η Λιβερπουλ εχει κανει απο τη δεκαετια του 80 στη μιση υφηλιο οπαδους+εχει παρει στο ενδιαμεσο ευρωπαικους τιτλους, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
Μια πολη δηλ 5.000.0000 οπως η Αθηνα δικαιολογει 5 χιλιαδες Αεκτζηδες στο ΟΑΚΑ??Ενω το Ντορτμουντ, μια πολη 500 χιλιαδων,εχει 80.000 σε καθε ματσ? Και μη μου πεις οτι το γηπεδο το γεμιζουν απο ολη τη γερμανια των 70μυριων.Η καθε πολη εχει το δικο της γηπεδο και τη δικια της ομαδα.Απλα αγαπουν το ποδοσφαιρο,τουλαχιστον ενας απο καθε σπιτικο στο ντορτμουντ βρισκεται κυριακη γηπεδο,το διανοεισαι αυτο? Ειναι θεμα νοοτροπιας,αγαπης ή αδιαφοριας,οχι πληθυσμιακο.
ntormund -- aek to idio pragma einai
Επισης,αν ηταν πληθυσμιακο, στη θεσσαλονικη γιατι εχει περισσοτερους στο γηπεδο απο εμας?Εκτος του επιχειρηματος οτι οι μπαοκτζηδες ειναι χαζοι, τι αλλο επιχειρημα εχεις για μια πολη 1/5 της αθηνας?? Εκτος αν παραδεχεσαι οτι ο αριθμος των Αεκτζηδων ειναι μικροτερος απο αυτον, των μπαοκτζηδων! Κοιτα λοιπον και εσυ καλα τους πληθυσμους αθηνας-θεσσαλονικης και ξαναποσταρε.
1oν ο Μπαοκ εχει γηπεδο μεσα στη γειτονια του,2ον ειναι αφελεις οπαδοι 3ον ο Ζαγορ τους εχει συσπειρωσει οταν ειχαν αλλη διοικηση δεν ειχαν κοσμο καθολου,το κεφαλαιο Γερμανια εχει να κανει εκτος απο την κουλτουρα οχι τοσο με την ποιοτητα του πρωταθληματος αλλα τη καθαροτητα του + εχει τις πιο συγχρονες γηπεδιικες εγκαταστασεις,παιζει ρολο και το ΟΑΚΑ που ακομα οταν πηγαινεις περιμενεις το βραδυ στη τηλεοραση για να δεις τις φασεις
Μια ομάδα η οποία δεν μαζεύει κόσμο, δεν είναι μεγάλη. Κανείς δεν της δίνει σημασία. Εγώ να συμφωνήσω με όλα όσα λες. Την πρότασή σου δεν καταλαβαίνω. Πότε πιστεύεις ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα , αν είχαμε 30.000 σε κάθε αγώνα ή τώρα; Εκτός αν νομίζεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα έρθουν να επενδύσουν σε μια ομάδα χωρίς πελάτες. Απλά , όπως λέει και ο PanosAekSparti ,είναι η νοοτροπία των Ελλήνων έτσι. Παίρνεις τίτλους, πας στο γήπεδο, δεν παίρνεις ; δεν πας. Μεγάλη απόδειξη ο τελικός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κυπέλλου πέρσι. 100.000 να ήταν τα εισιτήρια θα τα εξαντλούσαμε. Εγώ πάντως όπως το βλέπω, τα μπαόκια που τρώνε κουτόχορτο θα επιβιώσουν ,ενώ εμείς οι πιο έξυπνοι , που δεν μασάμε, θα παίζουμε στην Δ' Εθνική. Τουλάχιστον δεν θα μας έχουν πιάσει κοροϊδο.
Στο γηπεδο πας παντα αλλα με την προϋποθεση: ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ. Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα και της ............ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;;;;;
Η ΚΟΛ....ΛΑΔΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΔΕΣΕ ΚΟΜΠΟ[ΠΟΙΟΣ ΗΞΑΝΘΗ Η" ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΝ ΑΕΚ?ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ 12"ΛΕΠΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΕΣΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙΔΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ.ΣΤΟ 72 ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟ ΛΥΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΠΕΦΤΕΙ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ [ΨΙΛΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ].ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜOSKIV71.[ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ-ΒΛΕΠΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ,ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟ.
Χθες κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν και από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων, αλλά δεν κερδίσαμε!!! Υπήρχαν αυτοματισμοί, συνδυασμοί και πάθος και ας υστέρησαν μερικοί παίκτες. Πάντως το μάτς ήταν πολύ καλό και σίγουρα χαιρόταν κάποιος να το παρακολουθεί σε σχέση με άλλα παιχνίδια που μόνο ποδόσφαιρο δεν έβλεπες.
ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ {ΕΓΩ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ-ΚΑΡΩΤΗ} ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΠΟΥ ΚΑΦΕΣ,ΜΠΕΛΕΚ,ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΛΕΟ...ΗΤΑΝ ΞΑΦΑΝΗΣΜΕΝΟΙ...ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΝΤΕ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΞΑΝΘΗ ΕΞΩ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ?ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ?ΑΠΛΑ ΧΘΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝ...ΡΟΙΔΟΟΟΟΟ
Γεια σου φίλε Καρωτή (υπηρέτησα στην Πλάτη)!!! Πραγματικά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου και ούτε με τους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες. έχω δει τέτοιες παρωδίες ομάδας τα τελευταία χρόνια που χθες για μένα ήμασταν σούπερ και γενικως το ματς το έβλεπες πολυ ευχάριστα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Σκέψου μόνο αν χθες νικούσαμε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα σχόλια σήμερα. Επίσης είδα τα στατιστικά του Α' ημιχρόνου απ΄οτη ΝΟΒΑ και είχαμε αν θυμάμαι καλά 129 στις 140 σωστές πάσες και αρκετές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελικές!!!! Εσύ θυμάσαι πολλές φορές τα τελευταία τρία - τέσσερα χρόνια να παίζαμε τέτοια μπάλα???? Και η Ξάνθη δεν είναι εύκολος αντίπαλος...
ΦΙΛΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ΜΠΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΑΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΚΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ...
ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ... ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
Βλέποντας τα πράγματα ψύχραιμα και λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση στην ομάδα, αγωνιστικά δεν είναι τραγικά τα πράγματα. Πέρσι, μετά την 17η αγωνιστική είμασταν στην 3η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ και 10 βαθμούς κάτω από ΠΑΟ και 15 κάτω από ΟΣΦΠ. Φέτος είμαστε 3η θέση πάλι και με διαφορά 7 βαθμούς από ΟΣΦΠ και αν υποθέσουμε οτι ο ΠΑΟ κερδίσει και τους 2 εξ αναβολής εγώνες, 9 βαθμούς από αυτόν.Ο Ατρόμητος αν κερδίσει τους 2 εξ αναβολής μας πλησιάζει στον 1 βαθμό και ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει σήμερα ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στους 4. Ούτως ή άλλως γνωρίζαμε ότι πρωτάθλημα δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε. CL και με το ζόρι, αν κι στα προκριματικά θα πηγαίναμε πάλι EL. Αυτό το γεγονός δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε (ή πόσο μικροί είναι η άλλοι (;)). Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν θα υπάρχουμε κατα πάσα πιθανότητα μετά τον Μάρτη (στην καλύτερη περίπτωση) ή μετά από 2 εβδομάδες, επειδή δεν θα έχουμε παίκτες (στην χειρότερη περίπτωση). Και αυτό δείχνει ότι ομάδα που δεν έχει κόσμο (και για εμένα κόσμος είναι αυτός που φαίνεται έμπρακτα, δηλαδή στο γήπεδο και δημιουργεί οικονομικό αποτέλεσμα) δεν μπορεί να επιβιώσει. Και πριν πει κάποιος για την στήριξη στον Νικολαϊδη και για το ότι κάποιοι έφαγαν λεφτά από την ΑΕΚ και για κακοδιαχείριση κλπ. , θέλω να πω πως συμφωνώ με όλα αυτά , αλλά με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Ολα τα παραπάνω έγιναν , αλλά τώρα τι γίνεται. Αν είμαστε ευχαριστημένοι να δούμε την ομάδα Δ'Εθνική και ότι γίνει, οκ, πάω πάσο. Αν όμως θέλουμε να παραμείνει η ομάδα εκεί που είναι και να ανέβει, θα πρέπει να είμαστε δίπλα της. Ομάδα με 7.000 κόσμο και με αυτά τα οικονομικά προβλήματα είναι καταδικασμένη. και μην περιμένετε να πάρει κάποιος την ομάδα. Δεν θα βρεθεί επενδυτής, δεν υπάρχουν Αραβες, Κινέζοι κλπ και ούτε ο Μελισσανίδης θα ασχοληθεί ποτέ. Πάνω απ'όλα είναι το χρήμα και μετά όλα τα άλλα.