Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Πέτζα για Ντρόμπνιακ...

Ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, ο οποίος κατά τη προσφιλή του συνήθεια προπονήθηκε με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και για τον Ντρόμπνιακ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν αλλάζει τις συνήθειες του ο Πέτζα... Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μόλις κοντοζυγώνει η έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ στα τέλη Οκτωβρίου, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς φοράει τα αθλητικά ρούχα προπόνησης του αγαπημένου του ΠΑΟΚ και κατηφορίζει στη Πυλαία. Εκεί όπου μπορεί να μην έχει αγωνιστεί επίσημα, δεν το πρόλαβε, αλλά γνωρίζει πλέον κάθε... γωνιά του γηπέδου. 

Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας αποδέχτηκαν φυσικά με χαρά την... «πρόκληση» με τον Σερβοέλληνα φόργουορντ να μιλάει μάλιστα στο επίσημο σάιτ των «ασπρόμαυρων» για τη μεγάλη μεταγραφή του Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ, τον οποίο γνωρίζει άριστα από τη συνύπαρξή τους στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας με την οποία κατέκτησαν τα πάντα.

«Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή κίνηση, γιατί είναι παίκτης που βρίσκεται ακόμη σε υψηλό επίπεδο, είχε μία σημαντική παρουσία με γεμάτες χρονιές στο ΝΒΑ και παραμένει δυνατός κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι, αφού έχει και καλό σουτ», ανέφερε αρχικά ο Πέτζα  για να συνεχίσει:

«Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, γιατί και έμπειρος παίκτης είναι, αλλά και σε καλή κατάσταση βρίσκεται. Ξέρω ότι παίζει αυτή την στιγμή με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη κι εάν έρθει αργότερα από τους υπόλοιπους παίκτες στη Θεσσαλονίκη, θα είναι σχεδόν έτοιμος και προετοιμασμένος. Νομίζω ότι για τα επίπεδα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και γα το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, άρα κι ένα παιχνίδι την εβδομάδα, πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, που θα ενισχύσει πολύ την ομάδα».

Η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ είχε ακόμα ένα πρόσωπο, μέλος όμως της ομάδας. Ο Ουέιντ Χέλιγουελ, μετά το πέρας των απαραίτητων εργομετρικών εξετάσεων, ενσωματώθηκε στην ομάδα ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης. Το πρωί της Τρίτης (1/9), οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι «ο Παναγιώτης Βασιλείου θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ