Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μάκος (τα) πλήρωσε!

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ έκανε το τραπέζι απόψε στην Βάρη λόγω των κίτρινων και κόκκινων καρτών την φετινή σεζόν – Η πρόποση του Κωστένογλου προς τους παίκτες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το κλίμα στο τραπέζι της Βάρης εξαιρετικό. Τα πειράγματα πολλά, όπως και τα γέλια. Ετσι γίνεται τελευταία όπου συγκεντρώνεται η ομάδα μαζί. Αλλωστε έχουνε αποδείξει ότι είναι εκτός από επαγγελματίες και μια παρέα που ξέρει να περνά καλά. Για το τραπέζι σήμερα στην Βάρη έφερε… ευθύνη ο Γρηγόρης Μάκος. Συγκεκριμένα, οι 8 κίτρινες κάρτες του και οι 2 αποβολές του μέχρι στιγμής «δικαιολογούσαν» πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού. Το πρόστιμο… έγινε τραπέζι. Ετσι η ομάδα δείπνησε μαζί και ο Μάκος πλήρωσε τον λογαριασμό.
Ο Νίκος Κωστένογλου (στο δείπνο παρέστησαν μόνο οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ – κανείς από την διοίκηση) στο πλαίσιο του δείπνου σηκώθηκε σε κάποια στιγμή και είπε προς όλους «Μπορεί να περνάμε δύσκολα αυτήν την εποχή στην ΑΕΚ, αλλά είμαστε εδώ όλοι μαζί ως οικογένεια. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας με τον καινούργιο χρόνο». Στο τραπέζι της Βάρης δεν έδωσε το παρόν ο Βασίλης Δημητριάδης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ