Μέσα σε λίγες ώρες, από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι ρετρό εμφανίσεις της περιόδου 1994-95, εξαντλήθηκαν από τον κόσμο της ΑΕΚ που έκανε ανάρπαστα τα 450 κομμάτια που διατέθηκαν σε πρώτη φάση. Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση τους Ενωσίτες οπαδούς και παράλληλα αναφέρεται στους τρόπους προπαραγγελίας για τις νέες παραλαβές που περιλαμβάνουν δύο ακόμα φάσεις. Στα μέσα και στα τέλη Γενάρη
«Η συλλεκτική φανέλα AEK FC Retro - Τσάμπιονς Λιγκ 1994-95 εξαντλήθηκε, η ΠΑΕ ΑΕΚ και τα AEK Shops ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους για την εντυπωσιακή ανταπόκρισή τους.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς η νέα παραλαβή έχει προγραμματιστεί σε δύο στάδια (μέσα Ιανουαρίου-16/1 και τέλη Ιανουαρίου-29/1 και λόγω της αυξημένης ζήτησης, θα παρακαλούσαμε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους προπαραγγελίας, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αυξημένο ενδιαφέρον σας.
Προπαραγγελίες
- Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, http://www.aek-shop.gr
- Στα καταστήματά μας (aekshop 1,2 και 3) και στις μπουτίκ του Ο.Α.Κ.Α (VIP και θύρα 11) στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με Δόξα Δράμας (3/1) και SKODA Ξάνθη (14/1), συμπληρώνοντας το έντυπο προπαραγγελίας (απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας).
- Με φαξ, στο 210-2525759 και 210-2525764, αποστέλλοντας την φόρμα προπαραγγελίας (κατεβάστε το αρχείο εδώ).
Επιλογές παράδοσης
Για προπαραγγελία στο eshop:
- Αποστολή στην διεύθυνση παραγγελίας.
Για προπαραγγελία στα καταστήματά μας ή με φαξ:
- Παραλαβή από τα καταστήματά μας (aekshop 1,2 και 3) ή τις μπουτίκ του Ο.Α.Κ.Α., στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ (29/1/2012)
- Αποστολή στην επιθυμητή διεύθυνσή παραγγελίας που θα αναγράψετε στην φόρμα (χρέωση παραλήπτη).
Χρόνοι παράδοσης
Οι προπαραγγελίες μέχρι τις 30/12/2011 θα εξυπηρετούνται από τις 16/1/2012, οι αντίστοιχες μέχρι τις 10/1/2011 θα εξυπηρετούνται από τις 29/1/2012.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ξεκολλάτε επιτέλους από τη κλάψα και τη μιζέρια και όποιος θέλει την φανέλα ας πάει να τη πάρει πρώτον γιατί τη γουστάρει και δεύτερον για να βοηθήσει την ομάδα.. Χρόνια πολλά ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Εσυ αγορι μου την δουλεια σου και προσεχε.
Και τελικά τα έσοδα αυτά πού καταλήγουν;;; Στην empire του Κ.Ντέμη ή στην ΠΑΕ ΑΕΚ;; Ας απαντήσει όποιος ξέρει, γιατί παίζονται επικίνδυνα παιχνίδια στην πλάτη των φιλάθλων και της ΑΕΚ.
Μα ασφαλως και στο ταμειο της EMPIRE A.E. καταληγουν, αντε να πληρωσουν καποιες προμηθειες στους προστατες τους που τους εχουν σωσει απο τις σφαλιαρες που επρεπε να εισπραττουνκαθε Σαββατοκυριακο. Για θυμηθειτε τι γινοταν επι Νικολαϊδη με τα πανο και τα βρισιδια για καθε στραβοκλοτσια ή και καποιο ισοπαλο ακομη αποτελεσμα και σημερα αρπαζεις εξαρες τεσσαρες και παλι τεσσαρες και δεν κουνιεται φυλλο. Γιατι τωρα δεν κουνιεται φυλλο ;;;;; Μηπως ειναι η διαχειριση του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συνεταιρισμου καλυτερη στο μοιρασμα ;;; Το σκεφθηκες αυτο ποτε ;;; Γι΄ αυτο φιλε μου να εισαι σιγουρος, οτι οπως ολα τα εσοδα της ομαδας πανε στις τσεπες τους, τα οποια δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητα και μηδαμινα οπως θελουνε να μας τα παρουσιαζουν ολοι αυτοι που ζουν απο αυτα και ζουν σε αυτες τις στεγνες και δυσκολες ημερες που διανυουμε πλουσιοπαροχα, ετσι και αυτα θα πανε στις τσεπες των αδιστακτων δραχμοφονιαδων. Οτι θα γινει και με τα χρηματα του Μακαρου, αν ποτε δωσει ο θεος να εισπραχθουν. Ουτε μια ημερα χαμενη πλεον, ακομη και οι χρονιαρες μερες, δεν πρεπει να τις αφησουμε να πανε χαμενες. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ των αρπακτικων και αυτων που τους προστατευουν. Το οργανωμενο κινημα της ΑΕΚ σε αυτην ειδικα την φαση την εχει ΠΡΟΔΟΣΕΙ την ομαδα και αυτο γινεται και πιο εμφανες και με τις διεργασιες που λαμβανουν χωρα στην ερασιτεχνικη. ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΩΠΟ. ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ++++ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ++++ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ.