Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δεν είχαμε συγκέντρωση»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στις απουσίες των πρασίνων αλλά και στην κακή συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του σε άμυνα και επίθεση.

«Αρχίσαμε άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε 14-0 σερί το οποίο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξε ομαδικά. Στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε εύκολα 20 πόντους, με πολλούς αιφνιδιασμούς. Χάσαμε πολλά απ' τα μις-ματς. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν υψώναμε τα χέρια μας στα μακρινά σουτ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε 23 ασίστ, αγωνίστηκε ως ομάδα. Εμείς δεν είχαμε και πάλι τους Περπέρογλου και Τσαρτσαρή. Αν επιστρέψουν, θα παίξουμε καλά στο ΤΟΡ-16. Χωρίς αυτούς θα είναι πολύ δύσκολα».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε: «Είναι εύκολο να μιλήσεις μετά από μία τέτοια εμφάνιση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, διπλά-θα έλεγα-επειδή ξέρω πόσο κουρασμένοι είναι οι παίκτες μου. Παίξαμε καλή άμυνα και ήμασταν εξαιρετικοί. Ακόμη και στην τέταρτη περίοδο πήραμε όλες τις μπάλες. Οι παλιοί της ομάδας, ο Χριάπα και ο Σισκάουσκας, έδωσαν το παράδειγμα. Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων, όχι μόνο αυτοί που έπαιξαν πολλή ώρα, αλλά και εκείνοι που έπαιξαν λίγο»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ