Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, όπου εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν εκπέμπει πρόγραμμα, καθώς η αστυνομία πήγε στις εγκαταστάσεις για να εκδιώξει τους εργαζόμενους που έχουν καταλάβει το σταθμό.
Οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η επέμβαση έγινε ύστερα από εισαγγελική παραγγελία που προφανώς ζητήθηκε από τη διοίκηση του σταθμού.
Μάλιστα οι εντολές που έχει το Α.Τ Περιστερίου είναι να συλληφθούν όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται εντός του κτιρίου.
Πριν από λίγο ο διοικητής του Α.Τ Περιστερίου αποχώρησε από το ALTER, ύστερα από διαβεβαίωση του διευθυντή του σταθμού Β. Κοσμόπουλου ότι δεν υπάρχουν φθορές στο κτίριο, ενώ αναμένεται σε λίγη ώρα να μεταβεί και ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.
Από την άλλη, πληθαίνουν οι εργαζόμενοι που καταφθάνουν στις εγκαταστάσεις του ALTER, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 150 άτομα που είναι συγκεντρωμένα έξω από το σταθμό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΙΣΑΓΕΛΕΑ !!!!!!!!!!!!!!
ANTI NA TARAZOMASTE GIA THN AEK POU EYKOLA H DYSKOLA THA THN BREI THN AKRH..PREPEI NA EIMASTE OLOI EKEI!!SYMPARASTASH STOUS ERGAZOMENOUS OLOU TOU KOSMOU!!
Ας ελπισουμε να μην τα δουν αυτα οι παικτες μας,γιατι αλλιως δεν θα ξανακατεβουνε για αγωνα
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ