Σε συμφωνία με τον Τάσο Κυριάκο ήρθε η Ομόνοια, του Τάκη Λεμονή και όπως ανακοίνωσαν οι Κύπριοι αύριο αναμένεται να φτάσει στην Μεγαλόνησο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η Ομόνοια προέβη στην συγκεκριμένη μεταγραφή κρίνοντας πως είναι κατάλληλος για να καλύψει το κενό του Οκκά, ο οποίος αγωνιζόταν αρκετές φορές και στα πλάγια. Ακολουθεί η ανακοίνωση των Κύπριων στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
«Η Ομόνοια ανακοινώνει πως αναμένει αύριο στη Κύπρο τον ακραίο επιθετικό Τάσο Κυριάκο. Με τον παίκτη υπάρχει καταρχήν συμφωνία και έρχεται στο νησί για να εξεταστεί από τους ιατρούς του Καμπ 8. Ο Κυριάκος είναι 30 ετών και έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Πειραιώς, Άρη και Λάρισα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
