Με fax που απέστειλε χθες στην ομάδα η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) στην Φωκικός ΠΑΕ, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον παίχτη του Φωκικού Δημήτρη Φροξυλιά, να λαμβάνει κλήση για συμμετοχή του στην Εθνική Νέων.
Όπως αναφέρει η επιστολή «παρακαλούμε όπως παραχωρήσετε άδεια στον Κύπριο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φροξυλιά, για να συμμετάσχει σε 4ήμερη προετοιμασία, η οποία θα διεξαχθεί στην Κύπρο, από τις 19-22 Δεκεμβρίου.»
Ο Φωκικός, παραχώρησε την άδεια στον παίχτη και έτσι ο νεαρός μέσος θα ταξιδέψει σε λίγες μέρες για την Κύπρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Νίκος Νιόπλας έχει ξεχωρίσει το ταλέντο του -δανεικού- ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Δημήτρη Φροξυλιά για αυτό τον λόγο έσπευσε να τον καλέσει για προετοιμασία με την Εθνική Κύπρου. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ήρθε σε επαφή με τον Φροξυλιά, καθώς ο ποδοσφαιριστής, έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου, καθώς η μητέρα του κατάγεται από το νησί της Αφροδίτης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μπράβο Φροξυλιά. Συγχαρητήρια, παίξε καλά στο Φωκικό ώστε να επιστρέψεις το καλοκαίρι στην ΑΕΚΑΡΑ.