Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα έβαψαν μαύρα στον ΟΣΦΠ

Απογοήτευση στην πειραϊκή ομάδα για το πάρτι που κατέληξε σε... κηδεία  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παίκτες και οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγύριζαν το 3-1 επί της Άρσεναλ αλλά στην Βεστφαλία ο Βαλμπουενά έδινε την νίκη στην Μαρσέιγ και μαζί την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ προκαλώντας παγωμάρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", παγωμάρα που αποτυπωνόταν και στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού οι οποίοι στάθηκαν στο πρώτο παιχνίδι με την Μαρσέιγ στο Φάληρο.

Ο στόπερ της ομάδας, Όλοφ Μέλμπεργκ τόνισε: "Υπάρχει απογοήτευση όχι για το τι κάναμε εμείς αλλά γενικά για την βραδιά. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα που έχει δύσκολα παιχνίδια και αργότερα θα ασχοληθούμε με το Europa League. Στο πρώτο ματς με την Μαρσέιγ που δεν παίξαμε καλά, το πληρώσαμε τώρα. Ήμασταν άτυχοι με την Άρσεναλ και την Ντόρτμουντ εκτός αλλά μετά στα εντός έδρας ματς τα πήγαμε πολύ καλά".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ που πήρε την τέταρτη θέση του ομίλου, αυτή της άξιζε από την αρχή. Εμείς σήμερα ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια την νίκη, αλλά μας άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η νίκη της Μαρσέιγ. Με τέτοιες εμφανίσεις, όπως η σημερινή, αλλά και αυτή στην Γαλλία, ο Ολυμπιακός μπορεί να τα πάει πολύ καλά στο Europa League. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να προχωρήσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι με την Μαρσέιγ δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, ενώ οι Γάλλοι είχαν ήδη παίξει πέντε αγωνιστικές. Φταίει το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Σούπερ Λίγκα, όλοι μας. Δεν γίνεται η ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ να μην έχει παιχνίδια στα πόδια της όταν ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αν είχαμε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο Δεκέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας έχουμε παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, να μην κάνουμε κάποια γκέλα. Πρέπει να ηρεμήσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Σιγά-σιγά πάντως βρίσκουμε τον ρυθμό μας ως ομάδα".

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος δήλωσε: "Δώσαμε όλο τον εαυτό μας, αλλά παρόλο που κερδίσαμε δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ματς με την Μαρσέιγ και αυτό το πληρώσαμε. Αν δεν παίξεις σε όλα τα ματς καλά, το πληρώνεις σε μια τέτοια διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα κάνουμε καλή πορεία στο Europa League για να εκπροσωπήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε με την σειρά του: "Παίξαμε εξαιρετικά, ο κόσμος ήταν φανταστικός και μας... έσπρωχνε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτό που έγινε στην Γερμανία ήταν κακή τύχη. Το χρονικό διάστημα στο οποίο έγιεν ήταν ένα σοκ για εμάς".

Δηλώσεις έκανε και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγιερι ο οποίος δήλωσε: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος στην Ευρώπη. Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα στην Γερμανία". Ενώ ο Χαβίτο δήλωσε: "Δεν περιμέναμε να κερδίσει η Μαρσέιγ αφού ήταν πίσω στο σκορ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που χάσαμε την πρόκριση και έχουμε στεναχωρεθεί ιδιαίτερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο". Ο σκόρερ του τρίτου γκολ, ο Φρανσουά Μοντέστο, τόνισε με την σειρά του: "Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα που πήραμε και είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για αυτό που καταφέραμε. Δυστυχώς δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι".

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης μίλησε για την συμμετοχή της ομάδας στο Europa League λέγοντας: "Είμαστε πικραμένοι όχι όμως και δυσαρεστημένοι. Η ομάδα είχε μια πολύ καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι πληρώσαμε τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Μαρσέιγ. Σε εκείνο τον αγώνα το γεγονός ότι δεν ήμασταν έτοιμοι αγωνιστικά μας κόστισε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του οποίου η παρουσία τόσο στο Καραϊσκάκης όσο και στα εκτός έδρας ματς ήταν καταπληκτική. Στα υπόλοιπα ματς χάσαμε τους αγώνες στο γκολ. Τόσο στην Γερμανία όσο και στην Αγγλία. Σίγουρα οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι γιατί όταν κερδίζεις την Άρσεναλ με 3-1 και το ματς της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ είναι στο 2-0 τότε σίγουρα η εξέλιξη αυτή σε στεναχωρεί. Σίγουρα και τα οικονομικά οφέλη με το να συνεχίσεις σε αυτή την διοργάνωση είναι πολλά όμως αυτή την στιγμή το Europa League δεν είναι καθόλου άσχημο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα".

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ