Η νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης», φέρνει την Ένωση με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής, μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Ο δικέφαλος βρίσκεται εκεί με 25 βαθμούς, έχοντας δεύτερο τον Ολυμπιακό (με ένα παιχνίδι λιγότερο) με 24 και τρίτο τον Παναθηναϊκό (με δύο παιχνίδια λιγότερα) με 23. Η σημερινή εικόνα του βαθμολογικού πίνακα, δεν είναι και η πιο... γνώριμη για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια από την τελευταία φορά που η Ένωση βρισκόταν στην πρώτη θέση Δεκέμβρη μήνα. Ήταν 30 Δεκεμβρίου του 2007, όταν η νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική, σε συνδυασμό με γκέλα του Ολυμπιακού, έφερνε την Ένωση στην κορυφή και άλλαζε χρόνο εκεί.
Μάλιστα και βαθμολογικά η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Τότε η ΑΕΚ είχε συγκεντρώσει 33 βαθμούς , ενώ τώρα 25 αλλά και με δύο παιχνίδια διαφορά μέχρι τη 14η αγωνιστική, κάλλιστα θα μπορεί να πλησιάσει αυτή την επίδοση στο -2 (τα επόμενα παιχνίδια με ΠΑΣ εντός και εκτός με Ατρόμητο). Η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων, μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ακόμα και αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν παιχνίδια λιγότερα, που πολύ πιθανόν να τα πάρουν κιόλας, δεν μικραίνουν την επιτυχία της Ένωσης. Ακόμα και σε αυτό το σενάριο, αν οι «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» πετύχουν το απόλυτο, ο δικέφαλος θα βρίσκεται στο -2 και στο -4, αντίστοιχα. Κάτι που ελάχιστοι το περίμεναν στην αρχή της χρονιάς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Giwrgo me th fatsa pou exeis prepei na eisai gay -rosssssssssssssssssssssssssssssss.(elpizw na katalaves)
Μαγκες τα πραγματα ειναι απλα. Αν δεν μαζευομαστε 20-30χιλ κοσμος στα εντος εδρας ματς με τις μικρες ομαδες και 40-50χιλ στα ντερμπυ, θα μας σφαζει σαν τα κοτοπουλα το καθε κορακι σε καθε αγωνιστηκη. Δυστηχως η μονη δυναμη της ομαδας πια ειναι το φιλοτημο των παικτων και ο λαος της! Οσοι ηταν στο ΟΑΚΑ εχθες καταλαβαν πολλα και ελπιζω να το καταλαβαν και οσοι δεν ηταν! Δεν υπαρχει πλεον καμια δικαιολογια για κανεναν μας (οσους δουλευουν εστω), η ομαδα ειναι πρωτη, εστω και με παιχνιδια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσοτερα, οι παιχτες εχουν φιλοτημο και το δειχνουν και οι εχθροι της ομαδας δεν κρατουν πλεον ουτε τα προσχηματα. Ολοι στο γηπεδο, Κυριακες, Σαββατα η οποια μερα παιζει η αρωστεια μας γιατι αδερφια ειμαστε μονοι μας και ολοι τους!!!! ΑΕΚΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!!
μα εσείς δεν μας λέγατε ότι ο Μανόλο φεύγει αφήνοντας την ΑΕΚ πρώτη???
χαχαχαχα καλο κι ωραιο ονομα ΜΟΝΟ ΑΕΚ
ti wra paizei h AEKARA to savvato?
AEK sta eukola AEKARA sta duskola oloi gipedo
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ - ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ''ΑΕΚΑΡΕΣ'' ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ LIVE ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!
Akouste to kala tin AEK tin perni i GAZO PROM
Poia einai i GAZO PROM? Kai giati katevike to arthro gia tin diapseusi ton Aigiptiwn? Mipws iparxi kapnos gt iparxi k fwtia?
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!! ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ..ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!! ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ 10 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΑ
to savvato mages prepei na eimaste oloi sto gipedo gia ayta ta paidia pou paleyoun monoi tous kai einai kai aplirwtoi..twra prepei na voithisoume kai emeis na kanoume edra to oaka kai na paroume to 3ponto...ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 25000 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟΟΟΟ
Αν επιτέλους δεν μας κάτσει στραβή με τον Ατρόμητο που τις τελευταίες φορές μας έχει συμβεί, εγώ πιστεύω ακράδαντα στο σερί. Μέσα στο τηγάνι θα γιορτάσουμε το πρωτάθλημα μετά.
Παιδια το ξαναλεω: Αν στηριξουμε την ομαδα και νικησουμε εντος πας και δοξα και κανουμε μεγαλη εμφανιση στον ατρομητο τοτε θα ειμαστε αν οχι πρωταθλητες χειμωνα, πολυ κοντα στην κορυφη.Αμα κανουμε το διπλο μες στον ατρομητο αλλαζει η κατασταση.... Μετα επιστεφουν οι τραυματιες, ερχεται πιθανον ο νεος ιδιοκτητης, πληρωνονται καπως οι παικτες κανουμε κανα δυο προσθηκες( αν ερθει ο ιδιοκτητης) και ξεκιναμε δυνατα! Αλλα ρε παιδια κοιταχτε την ομαδα...Δεν την λυπαστε; Μεχρι το τελος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του πρωτου γυρου λειπουν καφες, βαρκας , λυμπε, και δελλας που αν και απο αυτους μονο τον βαργκας θελω να βλεπω βασικο, και οι αλλοι με την εμπειρια τους και την πιοτητα τους μπορουν εστω και ως αλλαγη να βοηθησουν. Οι παικτες ειναι απληρωτοι εδω και μηνες. Αν βλεπουν τετοια εικονα στο οακα γιατι εν πασι περιπτωση να παιξουν; Για ποιον; Για τη φανελα; Ποια φανελα; Τι φανελα την κανουμε εγω και σεις. Και αν θελουμε να διεκδισουμε το ονειρο πρεπει να παμε γηπεδο. Αν δεν εχουμε 30 χιλιαδες με πας , συγγνωμη αλλα η αεκ θα εχει αλλαξει...
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ..ΔΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΙΠΕΣ ΡΟΣΤΕΡ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...Ο ΓΑΥΡΟΣ Κ Ο ΒΑΖΕΛΑΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 17-18 Κ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ 24..ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ...ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΓΑΜΙΔΕΣ ΒΟΡΙΑΔΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΡΗ..ΠΡΟΕΧΕΙ Τ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...
μπράβο ρε ΑΕΚΑΡΑ !!!! ΜΠΡΑΒΟ Νίκο!!! σε πίστευα και σε πιστεύω και βλέπω ότι αλλάζει και το κλίμα μετά και την σημερινή νίκη. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ
Αδέρφια γνωρίζετε οτι ένα sold out αποφέρει στην ομάδα περίπου 1.500.000 ευρώ. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ( Οποιος μπορεί βέβαια).
παντως αποκλειεται να ισχυει αυτο που λετε για 36 ποντους.. ειχαμε κανει 4 ηττες στον 1ο γυρο απο τριπολη,γκει ,βαζελο (εξω) και ηρακλη μεσα..συνεπως ειχαμε στην καλυτερη 33 ποντους στο τελος του 1ου γυρου.. και γετος αν νικησουμε πας και δοξα θα εχουμε 31!!!ΠΩΡΩΣΕ ΜΑΣ ΑΕΚΑΡΑ
Έτσι είναι. 33 β., 11-0-3, 5-0-1, 6-0-2, 29-6
ρε απλά τα πράγματα... ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ.... ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
NAI PAIDIA EAN EMEIS EIMASTE DIPLA STIN OMADA TETOIES EPOXES THA PAME POLU KALA....EGO THA XEKINISO APO PREVEZA GIA TO MATS ME TA GIANNENA..OLOI GIPEDO NA GEMISOUME TOULAXISTON TO KATO DIAZOMA....ANTE XESIKOTHITE REEEEEEEE........OLOI GIA TIN AEKARA MAS..........MONO ETSI THA MPOUME SFINA STOUS ALLOUS 2.......THA MAS TREMOUN............FORTSA AEKARAAAAAAAAA
και έλεγα τι μου θυμίζει :Ρ
Πάμε μωρή αρρώστεια!!!!!!!Μπράβο στα παιδιά και στον Κωστέ!!!ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μάγκες. Τα γιάννενα αλλάξαν προπονητή. Ξέρετε πως επιδρά αυτό την ομάδα που τον αλλάζει. Θετικά. Για αυτό όλοι γήπεδο το Σάββατο. Μας χρειάζεται η ομάδα δίπλα της. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.
ΟΛΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΦΕΤΟΣ