Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Στην δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει ο Βεντούρης»

Άμεση αντίδραση του Νέου Πανιωνίου στα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Βεντούρη ο οποίος υποστήριξε πως η τωρινή διοίκηση στον Νέο Πανιώνιο δεν έχει κάνει τίποτα επί δυο μήνες προκάεσαν την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Τσάβαλου, ο οποίος προανήγγειλε αγωγές κατά του πρώην προέδρου.

Αναλυτικά η δήλωση του Τσάβαλου: " Την δεδομένη χρονικά στιγμή, αυτό που προέχει και απασχολεί όλους μας στην οικογένεια του Πανιωνίου είναι η οικονομική εξυγίανση-αδειοδότηση και η σωτηρία της ομάδας. Όταν με το καλό επιτευχθεί αυτό, τότε ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης να είναι σίγουρος πως θα κληθεί να λογοδοτήσει τόσο στον κόσμο του Πανιωνίου, όσο και στη δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που προκάλεσε η διοίκησή του στον σύλλογο. Όσον αφορά δε στον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, δεν χρειάζεται κανενός την υποστήριξη. Η πορεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Πανιώνιο, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, μιλάει από μόνη της.
Βασίλης Τσάβαλος
Πρόεδρος Πανιωνίου ΓΣΣ".

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ