Στις 6 Οκτωβρίου έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου και εξ’ αρχής είχε πει στην διοίκηση της ΠΑΕ ότι θέλει τον Αντώνη Κέζο για βασικό υπεύθυνο της εκγύμνασης της ομάδας. Ο Κύπριος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την εθνική Κύπρου και αφού «εισέπραξε» αρχικά αρνητική απάντηση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έκανε αντιπρόταση να μειωθούν οι αποδοχές του 50-60% για να γυρίσει στην ΑΕΚ (είχε φύγει για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2010).
Πλέον, ο Κωστένογλου περιμένει την απάντηση της ΚΟΠ για το αν επιτρέπουν στον Κέζο να δουλέψει στην ΑΕΚ (παράλληλα με την εθνική) μέχρι το καλοκαίρι. Η απάντηση της Ομοσπονδίας σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάσει απόψε στον Κύπριο γυμναστή. Να σημειώσουμε ότι την εκγύμναση των παικτών της Ενωσης έχουν αναλάβει ο Γιώργος Βαμβακάς και ο Στέλιος Μπίσμπας, με τον δεύτερο να παραμένει και με την (πιθανή) έλευση του Κέζου στην ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!