Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Νέος Πανιώνιος είχε καταθέσει αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ, στο Πρωτοδικείο, το οποίο είχε ορίσει τη δικάσιμο της υπόθεσης για την 1η Φεβρουαρίου 2012.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News", τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε τη διαταγή πληρωμής της εν λόγω επιταγής, η οποία (διαταγή) θα κοινοποιηθεί στην Ένωση, άμα τη λήξει της απεργίας των δικηγόρων την επόμενη εβδομάδα!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ΑΕΚ υποχρεούται να εξοφλήσει άμεσα τον Νέο Πανιώνιο, ο οποίος έχει δικαίωμα, να κατάσχει τις 165.000 ευρώ, είτε από χρήματα που έχει λαμβάνειν η Ένωση από τη Super League είτε από τον ΟΠΑΠ είτε από εισιτήρια αγώνων, είτε ακόμα και από αυτή την ίδια την εγγυητική επιστολή των «κιτρινόμαυρων»!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΓΙΑ 165 ΧΙΛ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΛΙ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.... ΑΕΚΣ
Γήπεδο στο Θρύλο στη Κοκκινιά ΤΩΡΑ...Όχι άλλα παιχνίδια στο κρατικό γήπεδο Πειραιά
Κατάλαβα πάνε οι πληρωμές σε παίκτες και Χιμένεθ..
Α ΡΕ ΝΤΕΜΗ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ???3,5 ΜΥΡΙΑ??ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ??
Μπράβο ψευτόμαγκες της διοίκησης.Σας νευρίασε ο Πανιώνιος και θα του τα δίνατε τα λεφτά επίτηδες μισή μέρα πρίν λήξει η προθεσμία;Γίντε τώρα ρόμπα για ακόμη μια φορά.Σταματήστε τα ψέμματα όσο είναι νωρίς και μην ξεφτυλίζετε την ιστορία της ομάδας.Έχετε ανοίξει μέτωπα με όποια ομάδα υπάρχει στην υφήλιο.Οποιαδήποτε άλλη σοβαρή διοίκηση και πρόβλημα να υπήρχε στα οικονομικά θα το έλυνε με ένα τηλεφώνημα και χωρίς να εκτίθεται.
ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ Ο ΑΔΡΑΧΜΙΔΗΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΕΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΔΡΑΧΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΡΑ.
Ti ftene ta gatakia re magkes???? Otan xrostas na plironeis, A-metoxoi dromoi twra
αφου το δικασιμο ειναι τον φεβρουαριο,πως βγηκε η εντολη τωρα..?
Να τους κραξουμε αλλα και εμεις στην θεση τους αυτα θα καναμε(μη πω και χειροτερα) μακαρι να γινει κατι καλο σημερα(τουλοαχιστον ψυχολογικα ειδα και τα γκολ του Ντεμη χθες και ανεβηκα σημερα) αλλα η αμετοχια συνεχιζεται και δυστυχως μας βλεπω να γινομαστα Μπασκετ.Δυστυχως...
Ας τους δώσει κάποιος αυτά τα 160χιλιάρικα να τελειώνουμε ρε.. με τα γατάκια. Ελεος δλδ.