Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο... ΠΑΟ της Αραβίας

Ένας Σεΐχης και ένας Πρίγκιπας διεκδικούν την ιδιοκτησία της ΠΑΕ

Δυο είναι πλέον οι ενδιαφερόμενοι για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς μετά τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα προστέθηκε και η εταιρεία Arboris Capital. Η συγκεκριμένη εταιρεία, με επενδυτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, εδρεύει στο Άμπου Ντάμπι και είχε μεσολαβήσει για την αγορά της Μάντσεστερ Σίτι από τον Σεΐχη Μανσούρ. Ο εκπρόσωπος της στην Ελλάδα, Γιώργος Γεωργίου, παρέδωσε στην ΠΑΕ πλήρη φάκελο με τα στοιχεία της εταιρείας και την δέσμευση πως θα φέρει πρόταση από επενδυτικό όμιλο για την αγορά του 90% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σημειώνεται πως η Arboris Capital δεν προτίθεται να αγοράσει η ίδια τον Παναθηναϊκό αλλά θα αναλάβει να βρει τον επενδυτικό όμιλο που θα εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος επεσήμανε πως αν η πρόταση αποδειχθεί σοβαρή τότε είτε θα συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου βάσει του τωρινού ποσοστού του είτε θα παραχωρήσει τις μετοχές του.

Στην άλλη πλευρά, αυτή του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, ο Τσάκας μετέφερε στον εξουσιοδοτημένο δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο την πλήρη πρόταση του Πρίγκιπα η οποία περιλαμβάνει άμεση καταβολή 20 εκ. ευρώ και 50 εκ. ευρώ το καλοκαίρι για μεταγραφές, την καταβολή 150 εκ. ευρώ για κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό καθώς και την ενοικίαση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ