Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις με τον Πρίγκιπα

Οι νομικοί εκπρόσωποι των δυο πλευρών θα συναντηθούν για να παρουσιαστεί αναλυτικά η πρόταση του Σαουδάραβα για τον Παναθηναϊκό  

Ο Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αμπντούλ Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ μαζί με δυο νέες φωτογραφίες του έστειλε και το πληρεξούσιο στον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο ο οποίος θα συναντηθεί με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να παρουσιάσει την πρόταση του Πρίγκιπα για την αγορά του 54.7% του Παναθηναϊκού.

Με το θέμα των 20 εκ. ευρώ να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δέχτηκε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Πρίγκιπα να ζητά πρώτα διευκρινίσεις για το γηπεδικό, το έλλειμμα καθώς και για το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Μόλις λάβει τις απαραίτητες διευκρινήσεις τότε αναμένεται να καταβάλει τα 20 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί από την αρχή αλλά και να μπουν κάποιες ρήτρες για μελλοντικές επενδύσεις.

Στο άλλο "μέτωπο" αυτό της κόντρας Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου, σήμερα ο άνθρωπος που ανέλαβε εξ ολοκλήρου το πρότζεκτ "γήπεδο", ο Βαγγέλης Σαμαράς, θα δημοσιοποιήσει αναλυτικά στοιχεία με αριθμούς για τον Βοτανικό κάτι που ζήτησε ο Βγενόπουλος στην χθεσινή του ανακοίνωση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ