Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα, για τον εκτός έδρας εναρκτήριο αγώνα της φετινής Σούπερ Λίγκα, με αντίπαλο τη Ξάνθη.
Ο προπονητής Γιώργος Παράσχος, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά, Μαϊστόροβιτς, Σκαρντοβέλι, Ανδράλα, Ελευθερόπουλο, Κανακούδη, Κοντογουλίδη, Κούσα, Κώτσιο, Μενδρινό, Μιχαλόπουλο, Μπαλάφα, Ντάσιο, Σαϊτιώτη, Σιαλμά, Σικαλιά, Στάθη και Τζάνη.
Αρχηγός της αποστολής είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θαλής Τσιριμώκος.
Την ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν και αρκετοί φίλοι του ΠΑΣ, που θα εισέλθουν στο γήπεδο από την Θύρα Δ και η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
