Στο Ισραήλ βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (3/9) ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
Ο διεθνής μέσος κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος να ενισχύσει το εθνικό μας συγκρότημα, ύστερα από τους τραυματισμούς και τις απουσίες λόγω καρτών ενόψει του αγώνα με την Λετονία.
Στην προπόνηση της Εθνικής, που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του «Ραμάτ Γκαν», πήραν μέρος και οι Κατσουράνης, Τοροσίδης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τη Λετονία.
Ο Φωτάκης ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε πιο έντονο ρυθμό, ενώ την Κυριακή αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και να είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση της Τρίτης (6/9).
Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ μοναδικοί απόντες ήταν οι τραυματίες Νίνης και Καφές, οι οποίοι μαζί με τον Τοροσίδη θα επιστρέψουν την Κυριακή το πρωί στην Αθήνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!