GOAL
Το θέμα του επιθετικού Νίκολιτς τονίζει η εφημερίδα ως βασική της είδηση στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Σε μία συνέχεια του χθεσινού, το Goal, αναφέρει ότι ο 24χρονος Σέρβος είναι αυτό που θέλει ο Χιμένει στη γραμμή κρούσης αφού μπορεί να παίξει τόσο σαν φορ στο 4-4-2 όσως και στα άκρα στο 4-2-3-1. Παράλληλα τονίζεται ότι μπορεί να αποκτηθεί είτε ως ελεύθερος είτε ως δανεικός με οψιόν αγοράς, ενώ το κασέ του φτάνει έως τις 250.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ αφού στην ΑΕΚ αναζητούν λύσεις στις περιπτώσεις των Αργυρίου (δεν θέλει να φύγει), Μπερνς, Γκερέιρο, Νικόλτση, Αμπουραμάνι, Φροξυλιά, Καλαμιώτη.
SPORTDAY
Θέμα με τους παίκτες που ήθελε ο Χιμένεθ και τι τελικά του έφερε η διοίκηση υπάρχει από την SD. Στο θέμα αναφέρεται ότι ο Ισπανός αλλιώς τα υπολόγιζε κι αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα, αφού ήθελε μόνο 6 μεταγραφές και έχουν ήδη γίνει 13, χωρίς να αποκλείεται ακόμα μία. Το βασικό πρόβλημα για τον Χιμένεθ είναι το κέντρο εκεί όπου ήθελε την τριάδα Μάκου - Ντιόπ - Μίτσελ και αντ' αυτού του έμεινε μόνο ο Μάκος και τώρα ήρθε ο Βάργκας. Στην άμυνα ήθελε τον Μπερνάρντο και τον Κάλα, ενώ για τον αντικαταστάτη του Σάχα είχε ζητήσει βασικό τερματοφύλακα και όχι αναπληρωματικό. Στην επίθεση στο μυαλό του είχε τον Αλκορκόν μαζί με τον Λυμπερόπουλο και ως δεύτερους φορ τον Χοσέ Κάρλος και τον Λαουτάρο Ακόστα , που τελικά κατέληξε στη Σανταντέρ (σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του απέναντι στη Βαλένθια).
ΕΞΕΔΡΑ
Το έμβασμα ύψους 150.000 ευρώ του Νοτιά θέτει ως κεντρικό της θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η εφημερίδα, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται «για ψίχουλα», με τη διοίκηση να περιμένει κι άλλα λεφτά από τον επιχειρηματία προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της. Σημειώνεται επίσης ότι από αυτά τα λεφτά είναι πιθανό να καλύφθηκε και να έγινε η μεταγραφή του Βάργκας. Στα μεταγραφικά σημειώνεται ότι δεν υπάρχει θέμα Άπια.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ
Μετά το προχθεσινό δημοσίευμα από τη Γκάνα όπου έφερε εκ νέου στο προσκήνιο το όνομα του Άπια, και η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ συντηρεί το θέμα και τονίζει ότι ο αρχηγός της Γκάνας θα είναι η υπέρβαση της διοίκησης, προκειμένου να φτιάξει μία εξαιρετική μεσαία γραμμή μαζί με τον Βάργκας. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά σημειώνεται ότι η ΑΕΚ περιμένει τις περιπτώσεις των Ούμπιντες και Μόνχε να «τρέξουν» περιμένοντας την ελευθερία των παικτών από τον Βόλο ώστε να κινηθεί για την απόκτησή τους.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το όνομα του Σέρβου επιθετικού Νίκολιτς κυριαρχεί στην εφημερίδα, η οποία έχει τίτλο: «Νίκολιτς με τρέλα!», σημειώνοντας ότι τον παίκτη τον ήθελε ο Μπάγεβιτς και ο Μανωλάς το 2009, αλλά δεν υπήρχαν 500.000 ευρώ που απαιτούταν τότε για να γίνει η μεταγραφή. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι υπάρχουν έντονες πιέσεις για να μείνει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Επιπλέον, η εφημερίδα σημειώνει ότι στην ΑΕΚ βρίσκονται εν αναμονή του εμβάσματος από τη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα το 1,5 εκατ. ευρώ του Νοτιά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Νίκολιτς δαγκωτό ! πιτσιρικάς με μέλλον που διψάει για μπάλα ή τον Ντέλεβ από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, επίσης πιτσιρικάς και με μέλλον
Eστω αφου δεν εχουμε μαρουλι παρτε τον δανεικο με οψιον και που ξερεις ...του χρονου μπορει να ειμαστε καλυτερα στα οικονομικα......ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΟΜΩΣ!2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΝΤΕ!
Νικολιτς μαγκες....αν μπορειτε χαλαστε ολα τα λεφτα που μενουν εκει!!!!!!!!!!!!!με κλειστα ματια....ουτε απιες ουτε μοχνεδες ουτε ουμπιντεδες... Φιλαρακι βαζελας που σπουδαζει βουδαπεστη και τον ρωτησα τι φρουτο ειναι μου λεει μεγαλο μελλον.....απο τα 19 παιζει βασικος και εχει βαλει 5 καρα γκολ.....μου στειλε και ενα 15λεπτο βιντεακι και ο τυπος ειναι παικταρας.... ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΚΟΛ....ΛΑΒΡΑΚΙ!ΕΝΑ ΛΑΒΡΑΚΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ....