ΕΠΣΑ
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΙΤΙ: Τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε η ΑΕ Αιγάλεω Σίτι. Πρόκειται για τον μέσο Χρήστο Πανούση (από το Χαϊδάρι), τον αμυντικό Γιώργο Καλογερόπουλο (από τους Ερασιτέχνες του Αιγάλεω), τον αμυντικό Κώστα Χαρισάκη (από τον Γαλαξία) και τον αριστερό χαφ Σοφοκλή Σύρο (προέρχεται από ομάδα της Σύρου).
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Τον Γιώργο Σουφλά απέκτησε ο Άγιος Θωμάς. Ο νεαρός μέσος την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν με τα χρώματα της Πέρα Κλουμπ.
ΕΠΣΠ
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: «Διπλό» χτύπημα για τη Νίκη Ρέντη που απέκτησε τον Κώστα Καπίρη και τον Μανώλη Βενιτουράκη. Ο πρώτος είναι 24 χρονών, αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Πειραιά (παλαιότερα έχει παίξει και στην Οδηγήτρια), ενώ ο δεύτερος είναι 23 ετών, επιθετικός και πέρυσι φορούσε την φανέλα του Μανδραϊκού.
ΣΠΙΘΑ: Σε δύο μεταγραφές προχώρησε η Σπίθα. Πρόκειται για τον 29χρονο μέσο Θοδωρή Τεργιάκη από τον Διαγόρα Αιγάλεω (έχει ξαναπαίξει και παλαιότερα στην Σπίθα) και τον 19χρονο επίσης μέσο Λένο Ρούμπεν από τους ερασιτέχνες του Ιωνικού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Περάματος. Ο λόγος για τον 30χρονο μέσο Πέτρο Ζαπάτα από τον Νεαπολικό Αστέρα, τον 21χρονο μέσο Ισίδωρο Τουρνάρη από τον Πυθαγόρα, τον 27χρονο αμυντικό Σπύρο Καλογεράτο από τον Αχιλλέα και τον 21χρονο μέσο Γιώργο Τσουκαλά από την Ιεράπετρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
