Quantcast
NEWS
23 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόταση και σε Βάργκας

Η ΑΕΚ προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Κολομβιανό που «παίζει» μαζί με τον Κορδέρο

Εντονότατη είναι η κινητοποίηση που επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ακόμα αναζητείται ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Το θετικό στην όλη υπόθεση, είναι το γεγονός πως οι στόχοι έχουν βρεθεί και είναι τρεις. Πρώτος παραμένει ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και για αυτό κατατέθηκε η επίσημη πρόταση των 250.000 ευρώ στην Χερέθ, με την απάντηση των Ισπανών να αναμένεται αύριο. Ο Χιμένεθ θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι η προτεραιότητά του και γίνονται προσπάθειες για την απόκτησή του. Όμως ο καιρός περνάει και σε ενδεχόμενη αρνητική απάντηση της Χερέθ, θα πρέπει να γίνει κίνηση άμεσα για τον αμέσως επόμενο στόχο.

Αυτός είναι ο Φαμπιάν Αντρές Βάργκας. Ο Κολομβιανός και... νούμερο 2 στην λίστα του Χιμένεθ, έχει από σήμερα έχει επίσημη προσφορά από την Ένωση στα χέρια του. Ο 31χρονος έμεινε ελεύθερος από την Αλμερία και πλέον μπορούσε να διαπραγματευτεί απευθείας τη μεταγραφή του. Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ, χωρίς να χάσει χρόνο, κατέθεσε προσφορά στον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο 2 ετών με απολαβές που αγγίζουν τις 200.000 ευρώ ετησίως και πλέον περιμένει. Όποιος εκ των Κορδέρο ή Βάργκας απαντήσει πιο γρήγορα, θα ντυθεί και στα κιτρινόμαυρα, εκτός αν υπάρξει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής και ο Γένσεν ρίξει τις απαιτήσεις του σε μεγάλο βαθμό και είναι αυτός που κερδίσει στο... νήμα τους άλλους δύο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ