Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Περσινά ξινά σταφύλια...


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τέτοιες ημέρες ήταν πέρυσι όταν έγινε. παραξενιά αντίστοιχη με τη φετινή. Ο άνθρωπος που τότε ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας αυτής αποφάσισε δύο 24ωρα πριν την ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ομόνοια να φύγει για άλλες πολιτείες με την αιτιολογία ότι συμβόλαιο σαν κι αυτό που του προσέφεραν οι Ουζμπέκοι δεν θα έβρισκε ποτέ. 37 χρονών ήταν, λογικό να φύγει. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ριβάλντο. Αποτέλεσμα; Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ σταματάει από Αύγουστο μήνα και η χρονιά ξεκινάει άσχημα, αν εξαιρέσει κανείς τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, πριν την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

 

Λογικό όταν δεν βρίσκεις τον αντικαταστάτη του φυσικού σου ηγέτη. Του πιο ποιοτικού σου παίκτη, ενός εκ των λίγων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Φέτος κάτι ανάλογο ζούμε. Δύο ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας φεύγει ο στυλοβάτης της άμυνας. Ο πιο παθιασμένος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Και συνάμα ο πιο ακριβοπληρωμένος. Μπορεί αυτό να είναι καλό για μια διοίκηση που προσπαθεί να ισοσκελίσει τα οικονομικά και να σβήσει τα χρέη, αλλά δεν είναι καλό για τον κόσμο, αλλά και για την ίδια την ομάδα. Οταν ο προπονητής έχει φτιάξει τα σχέδιά του και γνωρίζει ότι τουλάχιστον αμυντικά θα είναι δυνατή η ομάδα του σε ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΚ θα παίξει για το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της, δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο. Δεν μπορείς σαν διοίκηση να αφήνεις ξανά μία από τις πιο πολύτιμες μονάδες σου να φεύγει.

 

Δηλαδή αν έσκαγε μια πρόταση για τον Μπλάνκο τώρα έτσι απλά θα τον άφηναν να φύγει. Θα ικανοποιούσαν και το δικό του όνειρο να παίξει σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα; Λάθος χειρισμός για μία ακόμη φορά από τους διοικούντες. Πόσο μάλλον στην περίπτωση του Κυργιάκου, του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Η αποστολή βρίσκεται ήδη στη Ρουμανία και σίγουρα όλοι είναι επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη. Και το θέμα δεν είναι πλέον ότι χάθηκε ένας παίκτης βασικότατος, αλλά ότι δεν έχεις πολύ χρόνο να τον αντικαταστήσεις; Ποιος θα αποκτηθεί σήμερα ή αύριο και θα μπορέσει να τον εμπιστευτεί ο Μπάγεβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό; Ή μήπως νομίζει κανείς ότι όλα είναι καλά με τον Ζεράλντο Αλβες και τον Μαϊστόροβιτς; Αν (χτύπα ξύλο.) τραυματιστεί ένας από τους δύο στο ματς με τη Βασλούι, ποιος θα παίξει στόπερ; Ο πιτσιρικάς ο Μανωλάς, ο επίσης άπειρος ακόμη Γκέντσογλου που κατά συνθήκη παίζει στη θέση αυτή, ή μήπως ο Γεωργέας θα θυμηθεί τα νιάτα του και θα γυρίσει στο κέντρο της άμυνας ; Γιατί αυτός θα είναι η πιο αξιόπιστη λύση σε τέτοια περίπτωση.

 

Μεγάλο λάθος η φυγή του Κυργιάκου τη δεδομένη χρονική στιγμή και ας ευχηθούμε όλοι να πάνε καλά αύριο τα πράγματα και η ΑΕΚ να πάρει σκορ πρόκρισης. Δεν την παίρνει για αποτυχία δεύτερη σερί χρονιά στην Ευρώπη. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά. Θα φτάσει η ομάδα να μπει σε γκρουπ αδυνάτων και οι βαθμοί που μάζεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Μίλαν, Λιλ και Αντερλεχτ θα πάνε στράφι. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Ρουμανίας και θα πρέπει να το έχουν καταλάβει όλοι αυτό. Αυτή η πρόκριση δεν πρέπει να χαθεί γιατί η ομάδα χρωστάει κάτι στον κόσμο. Παρά τις περίεργες συνθήκες και φέτος όλοι έμειναν έμπρακτα κοντά στην ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε από τις πωλήσεις των διαρκείας. Αυτός ο κόσμος πρέπει με κάποιο τρόπο να αποζημιωθεί. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ