Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αξιολόγηση προσωπικού στην ΕΡΤ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο μικροσκόπιο της αξιολόγησης θα μπει το προσωπικό της ΕΡΤ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος. Η αξιολόγηση θα γίνει από ανεξάρτητους φορείς και θα έχει σκοπό την αξιοποίησή των υπαλλήλων με απόλυτα διαφανή τρόπο και χωρίς κομματικά κριτήρια.

Ο κ.Μόσιαλος είπε ότι θα υπάρξουν συγχωνεύσεις όχι μόνο στην ΕΡΤ αλλά και στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στο δημόσιο ραδιόφωνο, ενώ ξεκαθάρισε ότι η συχνότητα της ΕΤ1 δεν πρόκειται να πωληθεί.

Για το πλεονάζον προσωπικό είπε ότι θα προωθηθεί στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. «Δεν μιλάμε για απολύσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τους συμβασιούχους της ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους συμβασιούχους αορίστου χρόνου και στους μονοετείς συμβασιούχους, τονίζοντας ότι όλες οι συμβάσεις θα επανεξεταστούν.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ δεν πρόκειται να αυξηθεί, ενώ εκτίμησε ότι για πολλά χρόνια από τώρα δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ