Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Βλέπει» Θαπατέρ ο ΟΣΦΠ

Σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Κάρλος Σάντσες, ο 26χρονος Ισπανός μέσος είναι η πρώτη επιλογή  

Στον Ολυμπιακό, περιμένοντας ακόμα την απάντηση της Βαλενσιέν στην νέα πρόταση για τον Κάρλος Σάντσες, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις μέσων με αυτή του Αλμπέρτ Θαπατέρ να ξεχωρίζει. Ο 26χρονος μέσός έχει αγωνιστεί σε πάνω από 100 παιχνίδια με την φανέλα της Σαραγόσα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει για τι είδους παίκτη πρόκειται αλλά θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις μετά τα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Κατά τα άλλα, μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται ο προπονητής του Ολυμπιακού να έχει συνάντηση με τον Μαρινάκη προκειμένου να συζητήσουν για μεταγραφικά θέματα, για αποδεσμεύσεις αλλά και για την προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Τέλος από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζεται πως θα περιμένουν μέχρι τέλος του μήνα επίσημη πρόταση από την Αγγλία για τον Βασίλη Τοροσίδη με την Στόουκ Σίτι ακόμα να μην έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον διεθνή μπακ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ