Η ΑΕΚ την φετινή χρονιά έχει την εμπειρία και πλέον γνωρίζει πως πρέπει να κάνει κάποιες ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της, ώστε τη νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσει. Έτσι έπειτα την απόκτηση της Αθηνάς Παπαφωτίου στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ένωσης έχουν βάλει στόχο την απόκτηση μιας ακραίας η οποία να έχει αρκετές εμπειρίες για να μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο ένα σκαλί παραπάνω. Ήδη αυτές τις μέρες ο Κυριάκος Καμπερίδης βρισκόταν στο εξωτερικό και εμπλούτιζε τη λίστα του με τις παίκτριες που μπορούν να φορέσουν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα τη νέα σεζόν. Μάλιστα για αυτό το λόγο ο Ενωσίτης τεχνικός θα έχει κάποια συζήτηση με τον Κώστα Παπαδημητρίου για να βρεθεί η άκρη για την απόκτηση της ακραίας παίκτριας.
Νεότερα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες μέρες.
Πέρα από το θέμα της ακραίας η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση θα περιμένει την Κάταλιν Κις να επιστρέψει από την Εθνική Ουγγαρίας με την οποία έχει ακόμα υποχρεώσεις για να της κάνει πρόταση ανανέωσης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
