Με στόχο την διάκριση και νέες επιτυχίες αναχώρησαν οι αθλητές στίβου της ΑΕΚ ώστε να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα. Η Ένωση θα εκπροσωπηθεί απο πέντε αθλητές ταλαντούχους οι οποίοι έχουν δουλέψει αρκετά όλο αυτό το διάστημα και θα παλέψουν ώστε να ξεχωρίσουν.
Για την ΑΕΚ λοιπόν στην κατηγορία των Εφήβων θα πάρουν μέρος οι Έντισον Μούτσο (800μ), Φίλιππος Κόντος (μήκος) και Δημήτρης Παπασπύρου (σφαίρα) ενώ στα κορίτσια συμμετέχουν οι Άντρια Δρακάκη (800μ) και Βίκυ Παπακώτση (επί κοντώ).
Την ομάδα συνοδεύουν ο έφορος, Δημήτρης Σταματιάδης και οι προπονητές Βάσω Παναγιωτοπούλου και Γιώργος Παπαβασιλείου
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
