Την πεποίθησή του ότι Βαγγέλης Μαρινάκης είναι «μπλεγμένος» στην υπόθεση με τα «στημένα», εξέφρασε ο Αργύρης Σαλιαρέλης.
Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, μιλώντας στον «FM100» χαρακτήρισε απερισκεψία του κ. Μαρινάκη την ανάμειξή του στο κύκλωμα ενώ τόνισε πως ελπίζει αυτό να μην αποφέρει προβλήματα στην ομάδα του Ολυμπιακού.
«Από ό,τι ακούγεται και από ό,τι βλέπω ο κύριος Μαρινάκης είναι μπλεγμένος. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωώοτητας, όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, οι ενδείξεις, θα γίνουν αποδείξεις για τον κύριο Μαρινάκη. Από ό,τι βλέπω και διαβάζω η φωνούλα του ακούγεται. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να μην έχει πρόβλημα. Το βλέπω συναισθηματικά και δηλώνω αυτό που επιθυμώ και όχι αυτό που μπορεί να γίνει. Νομικά, βεβαίως, μπορεί να έχει πρόβλημα και ο Ολυμπιακός. Αλλά, δεν μπορώ να καταλάβω τι ευθύνη μπορεί να έχει η ομάδα για μία πιθανή απερισκεψία του προέδρου της».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΚΑΛΩΣ ΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ (ΟΣΦΠ). ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ.
re autos erikse kotzam aeroplano gia na parei tin asfaleia, sto marinaki tha kolosei?
ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ' ΡΙΞΕ ΡΟΧΑΛΑ. ΡΕ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ε ΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΥ? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ, ΒΡΟΜΕΡΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ.