Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο 56.000 ευρώ την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της εθνικής ομάδας στον αγώνα με την Γεωργία τον Ιούνιο για τα προκριματικά του EURO 2012.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κάνει λόγο για αναταραχή που προκλήθηκε από εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο φέροντας μαζί τους πανό μα φασιστικά συνθήματα και σύμβολα.
Υπενθυμίζεται πως μόλις τον Φεβρουάριο ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί είχε βρεθεί στην Κροατία και είχε απειλήσει ανοικτά την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως αν δεν συμμορφωθούν οι Κροάτες οπαδοί τότε η UEFA θα αποκλείσει τις ομάδες της χώρας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, ο Πλατινί έδωσε διορία ένα χρόνο και μέσα σε αυτό το διάστημα η Κροατική Ομοσπονδία βρίσκεται συνεχώς στο μικροσκόπιο της UEFA.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
