Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πιάστηκε η «Μαϊμού»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τον αρχηγό ενός από τα σημαντικότερα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό συνέλαβαν οι Αρχές της χώρας.

Ο Χοσέ ντε Χεσούς Μεντέζ Βάργκας, γνωστός και ως «Μαϊμού», ο οποίος συνελήφθη στην κεντρική πόλη Αγουασκαλιέντες.

Το καρτέλ ναρκωτικών με το όνομα «La Familia» είναι μία από τις πιο βίαιες συμμορίες στο Μεξικό. Ωστόσο, μέλη της συμμορίας έχουν επανειλημμένα τονίσει ότι αυτό που κάνουν είναι να προστατεύουν τον τοπικό πληθυσμό και να προωθούν τις οικογενειακές αξίες.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μεξικό δήλωσε ότι ο Μεντέζ Βάργκας είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά και την πώληση κοκαΐνης και μαριχουάνας σε όλο το Μεξικό και στις ΗΠΑ. Κατηγορείται, επίσης, για απαγωγές και δολοφονίες μελών από αντίπαλες συμμορίες.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ