Τη δρομολόγηση των τελικών και πιθανότατα θετικών εξελίξεων, στο έμπρακτο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, για τους Κάλα και Χοσέ Κάρλος της Σεβίλλης, αλλά και για τον Στιβ Μπέλεκ, προαναγγέλλει το σύνολο του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει την τιμητική του, με την Ένωση να τηρεί στάση αναμονής, μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη και να ετοιμάζει την κίνησή της, στη σκακιέρα της επικοινωνιακής τακτικής.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΏΡΑ
"Μάχη για Ακόστα" είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρει ότι ο Χιμένεθ έχει καταλήξει στον αντι-Σκόκο, αναμένοντας αφενός τις προθέσεις της Σεβίλλης, για τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, αφετέρου την έκδοση του κοινοτικού διαβατηρίου του. "Θέμα ωρών το deal με Μπέλεκ", είναι το δεύτερο μεγάλο θέμα, ενώ αναφορές γίνονται στα "παιχνίδια τακτικής, για τον Γεωργιάδη", στην αλλαγή αγωνιστικής ταυτότητας της ΑΕΚ, στην αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, για την ομάδα μπάσκετ, αλλά και στη δραστηριότητα των Supporters, στο ταμείο των οποίων έχει μπει 1,1 εκατομμύρια ευρώ.
ΏΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η εξαιρετική εμφάνιση του Ισλανδού μέσου Μπιάρνασον, στο ματς της Ελπίδων Ελπίδων της χώρας του, με τη Δανία, ανέβασε κι άλλο τις μετοχές του μέσου της Βίκινγκ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, προαναγγέλλοντας άμεσες εξελίξεις, από την πλευρά της ΑΕΚ. Η συμφωνία με τους Κάλα και Χοσέ Κάρλος, της Σεβίλλης, είναι το δεύτερο θέμα της εφημερίδας, που αναφέρεται, επίσης, στην υπόθεση Μπέλεκ και τις εγγυήσεις που ζητά η Ουντινέζε, στην υποψηφιότητα του Κώστα Νεστορίδη, για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής και στη στάση αναμονής για τον Γεωργιάδη, παρά τις "προκλήσεις του Θεοδωρίδη".
SPORTDAY
"Κλείνουν και έρχονται" είναι το "χτύπημα" στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, αναφορικά με τις υποθέσεις των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, ενώ στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι απομένουν τα τυπικά για τον Στιβ Μπέλεκ, αλλά και ότι η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Παλέρμο, για την απόκτηση του νεαρού Τσουκαλά.
Η αναμονή για τον Γεωργιάδη, αλλά και το υπαρκτό ενδιαφέρον για τον Πουλίδο, του Αστέρα Τρίπολης, είναι στη θεματολογία του "κιτρινόμαυρου" ρεπορτάζ.
ΕΞΕΔΡΑ
Η ενεργοποίηση του λογαριασμού των Supporters και το 1,1 εκατ. Ευρώ που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής στο ταμείο τους, είναι το κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Στις σελίδες του ρεπορτάζ, γίνονται αναφορές για τις εξελίξεις από το... ισλανδικό μέτωπο (Χέλγκασον, Γκούναρσον, Μπιάρνασον), στην αναμονή για τον Μπέλεκ, στις δηλώσεις του Βασίλη Δημητριάδη, για τον Μανωλά, αλλά και στην αισιοδοξία του Γιάννη Βούρου, για το γηπεδικό.
GOAL NEWS
"Με υπομονή για Γεωργιάδη" απαντά η ΑΕΚ στις δηλώσεις του Θεοδωρίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις εγγυήσεις που ζητά η Ουντινέζε, για τον Μπέλεκ, στις εξελίξεις για τους Κάλα, Χοσέ Κάρλος, αλλά και Τσουκαλά, καθώς και στην υποψηφιότητα του μεγάλου "Νέστορα", για την προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΔΩ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΙΓΚΕΡΟΑ....................ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Καλημέρα Αδέλφια Ενωσίτες !!! Μακάρι αυτή η εβδομάδα να αποτελέσει εβδομάδα μεταγραφών και αποδεσμεύσεων που θα μας ικανοποιήσουν όλους και θα μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη εικόνα της αυριανής πολυαγαπημένης ομάδος μας. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την οικονομική δυσκολία που βρίσκετε ο σύλλογος και την λιτή οικονομική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει. Δεν αποτελούμε εξαίρεση του κανόνα καθώς όλες μας όλες οι ανταγωνιστικές ομάδες του Πρωταθλήματος ακολουθούν την ίδια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολιτική. Δεν αποτελούμε εξαίρεση με τους δανεικούς και δεν είναι αρνητικό να επενδύουν σε νέους ταλαντούχους και ας συμπλήρωσαν το 25 έτος της ηλικίας τους. Κατακρίνουμε, ορισμένοι και όχι όλοι, τον Πρόεδρο Αδαμίδη και τον Τεχνικό Σύμβουλο Γκρέταρσον. Άλλωτε ορθά αλλά τις περισσότερες φορές, κακός !!! Αυτό που λυπεί είναι ότι στην παρούσα φάση και λόγω της οικονομικής στενότητας δεν είμαστε ικανοί να προωθήσουμε ζητήματα όπως (ορισμένοι θα τους αποκαλέσετε και εσείς έτσι) των Ψαράδων, Χέλγκασον, Γκούναρσον και Μπιαρνασον. Με λυπεί ότι ο μικρός Μανωλάς αξιώνει 400 χιλ κάθε έτος και δεν αντιλαμβάνεται που βρίσκετε και ποιός είναι. Με λυπεί το γεγονός ότι ο κάθε τυχάρπαστος Θεοδωρίδης περουκάκιας αξιώνει για ποδοσφαιριστή Β' Εθνικής πλέον του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο 700 χιλ + διάφορα μπόνους. Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε αρκεί να μην μας βγάλουν την πίστη όλον τον Ιούνιο και Ιούλιο.
η βασιλισσα οριστικα στην α2! με τις υγειες μας! ; (
Άστε το 24χρονο ταλέντο και πάρτε αλαρ χοσε καρλος να τελειώνουμε σταματήστε να χρηματοδοτείτε τα παραρτήματα του gay!