Η ημερομηνία και ο τόπος των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχουν αποφασιστεί εδώ και κάποιες μέρες, αυτό όμως που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το θέμα με τα ψηφοδέλτια και ποιοι θα είναι οι συνδυασμοί που θα κατέβουν στις εκλογές της 26ης Ιουνίου. Και αυτό όμως είναι κάτι που αύριο, Δευτέρα θα λυθεί αφού το απόγευμα, στις 19:00 λήγει η προθεσμία της κατάθεσης τω ψηφοδελτίων με τους συνδυασμούς. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συνδυασμοί είναι τέσσερις. Ήδη γνωρίζουμε πως θα κατέβει η νυν διοίκηση πιθανότητα χωρίς τον Δημήτρη Χατζηχρήστο (ακούγεται για τον επιχειρηματία Θανάση Μιχαήλ) και με αρκετές αλλαγές, ο Νίκος Γεωργατζόγλου με άλλο ψηφοδέλτιο, ο τρίτος συνδυασμός θα είναι της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, ενώ ο τέταρτος θα είναι αυτός του Κώστα Νεστορίδη με την πρώην διοίκηση Ανατολιωτάκη. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα γίνουν γνωστές μέχρι αύριο το απόγευμα, αφού μπορεί να υπάρχουν και εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
wraia pali o anatwliotakhs pou xrewse thn era posa lefta tha valei eleos nestora ksanaskepsouto .re vaggo 86 eleos meta xristo profith ginate oloi otan h original psifise ntemh k oxi tigrh den akousa k polous na griniazoun twra me to perasma tou xrono oloi piasate thn karamela an lew an telika psifizan tigrh k ginontousan ta idia tha legate oloi aaa den stiriksan ton ntemh k sthn telikh epidei me auto kourazete polu as eisastan ekei na psifizate tigrh mono na rixnete euthines stous alous kserete thn oura sas eseis omws ap ekso
ο καλος μου νεστορας. παντα αυθορμητος και προθυμος να βοηθησει. ακομα και τον ανατολιωτακη. που μας εχει βαλει θηλια στο λαιμο με τις κατασχεσεις του. και τους "κολαουζους" του, ισοβιους παραγοντες και "προεδρους". απεραντη βαριεστημαρα.
θα αρχίσει να πέφτει σύννεφο η λάσπη στο πρόσωπο του νεστορίδη τώρα. Δεν νομίζω να τον δείρουν γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά θα τον βρίζουν και θα του λεν φύγε. θα ακολουθήσουν την τακτική που είχαν με τον γιαουρτά. Το καινούργιο τους σλόγκαν είναι - η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Και η ιστορία επαναμβάνεται για πολλοστή φορά.
απιστευτη ντροπη αισθανομαι που αυτος ο γλοιωδεις τυπος ο ΑΝΑΤΟΛΙΟΤΑΚΗΣ τολμησε να ακουμπησει το νεστορα!!!! ΝΤΡΟΠΗ !ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΤΑΛΛΑ ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΧ -ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΙΑ- ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΓΑ...!!! ΡΕ ΜΕ ΤΑ SMS ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ...?????Ε 365???
ενώ ο τέταρτος θα είναι αυτός του Κώστα Νεστορίδη με την πρώην διοίκηση Ανατολιωτάκη Ανατολιωτακης κατι με χαλαει γτ Νεστορα? Οχι στον Χατζηχρηστο ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΟΙ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΗΚΗΣΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΞΩ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΧΙ Ο BAGEVIC ΑΛΛΑ ΠΟΥ...ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΦΑΝΗΚΑΝ
Μονο Νεστορας λεμε !