Σε αναζήτηση γκαρντ βρίσκεται ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ώρα και σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops συζητά με τον Φρανκ Ντιλικινά. Μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα η Παρτίζαν θα τον δώσει στους Πειραιώτες χωρίς buy-out.
O 27χρονος Γάλλος διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι με την Παρτίζαν σε 21 παιχνίδια, έχοντας 6.1 πόντους, με 54,5% δίποντο, 37,1% τρίποντο, 1,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ.
Ό πρώην ΝΒΑer (Nικς, Μάβερικς, Χόρνετς) είναι ένα κλασικός playmaker με ύψος 1.94μ. και είνα γνωστός για τις αμυντικές του ικανότητες και όχι τόσο για τις επιθετικές.
Ο Γάλλος άσος τραυματίστηκε στο δεύτερο φιλικό της Παρτίζαν και δεν ταξίδεψε στην Αυστραλία για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!