Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚάρα

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε τελικά η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης και θα συμμετάσχει κανονικά στην κορυφαία διοργάνωση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χαμόγελα έφερε στους ανθρώπους της ΑΕΚ η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την τιμωρία της ομάδας αναφορικά με τα επεισόδια του αγώνα με την Παρτιζάν. Η Ένωση τιμωρήθηκε τελικά με πρόστιμο 17.500 και δύο αγωνιστικές αλλά με αναστολή δύο ετών. Έτσι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ σαν Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Σίγουρα πρόκειται για επιτυχία του νομικού τμήματος της Ένωσης που όμως δεν θα πρέπει να χρειαστεί να δείξει και πάλι τη μεγάλη του αξία. Η περιπέτεια αυτή με το αίσιο τέλος πρέπει να αποτελέσει μάθημα ώστε η ΑΕΚ να μην ταλαιπωρηθεί και πάλι. Η ομάδα που μας έχει προσφέρει τόσες χαρές πρέπει να προστατευθεί.

Αναλυτικά η τιμωρία του «δικεφάλου», όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ομοσπονδία:

«Μετά από απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της Eυρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (ΕHF-Arbitration Tribunal) η ΑΕΚ τιμωρείται με πρόστιμο:

α) 7.500 € για ρήψη επικίνδυνων και μη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την Παρτιζάν ,τα οποία προκάλεσαν καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα και συχνές διακοπές.

β) 5.000€ για άναμμα πυρσού.

γ) 5.000€ για εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο με επιθετική συμπεριφορά προς τους αντιπάλους. Επίσης λόγω της εισβολής των φιλάθλων στο γήπεδο επιβάλλεται στην ΑΕΚ και η ποινή διεξαγωγής 2 εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων χωρίς θεατές, με αναστολή για δυο έτη.

Τέλος στα επόμενα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ θα υπάρχει υποχρεωτικά η παρουσία ενός παρατηρητή Ασφαλείας εκ μέρους της ΕΗF».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ