Χαμόγελα έφερε στους ανθρώπους της ΑΕΚ η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την τιμωρία της ομάδας αναφορικά με τα επεισόδια του αγώνα με την Παρτιζάν. Η Ένωση τιμωρήθηκε τελικά με πρόστιμο 17.500 και δύο αγωνιστικές αλλά με αναστολή δύο ετών. Έτσι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ σαν Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Σίγουρα πρόκειται για επιτυχία του νομικού τμήματος της Ένωσης που όμως δεν θα πρέπει να χρειαστεί να δείξει και πάλι τη μεγάλη του αξία. Η περιπέτεια αυτή με το αίσιο τέλος πρέπει να αποτελέσει μάθημα ώστε η ΑΕΚ να μην ταλαιπωρηθεί και πάλι. Η ομάδα που μας έχει προσφέρει τόσες χαρές πρέπει να προστατευθεί.
Αναλυτικά η τιμωρία του «δικεφάλου», όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ομοσπονδία:
«Μετά από απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της Eυρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (ΕHF-Arbitration Tribunal) η ΑΕΚ τιμωρείται με πρόστιμο:
α) 7.500 € για ρήψη επικίνδυνων και μη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την Παρτιζάν ,τα οποία προκάλεσαν καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα και συχνές διακοπές.
β) 5.000€ για άναμμα πυρσού.
γ) 5.000€ για εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο με επιθετική συμπεριφορά προς τους αντιπάλους. Επίσης λόγω της εισβολής των φιλάθλων στο γήπεδο επιβάλλεται στην ΑΕΚ και η ποινή διεξαγωγής 2 εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων χωρίς θεατές, με αναστολή για δυο έτη.
Τέλος στα επόμενα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ θα υπάρχει υποχρεωτικά η παρουσία ενός παρατηρητή Ασφαλείας εκ μέρους της ΕΗF».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΥΤΥΧΩΣ...
pros aek365:pote pezoume to proto mats sto champions league??????????????
Ευτυχώς που μπορούμε να συμμετέχουμε κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
πάλι καλά!!!! τα λεφτά τα θέλουνε ντούκου??
Κύριε Δημήτρη από Χονγκ Κονγκ, στείλε κι άλλα. Τα παιδιά έχουν ορμές και τα κάνουν μπάχαλο, τι να κάνουμε? Στείλε, και μετά ξαναστείλε, και μετά ξαναστείλε...κάποτε θα γεράσουνε