Για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με τον Μάκη Κατσαβάκη να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σανκαρέ, Ούμπιντες, ο τιμωρημένος Μητρόπουλος και ο Μάρτιν που πήρε άδεια και αναχώρησε για την πατρίδα του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές: Γιακούποβιτς, Άλβαρες, Μόνχε, Μαρτίν, Σολάκης, Ρόκας, Ζέλεσι, Τομάς, Ακόστα, Ρόκα, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεθ, Ζέρης, Ψυχογιός και Αναστασίου.
Αν η καταγγελία της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό πέσει στο κενό, ο Ολυμπιακός Βόλου ουσιαστικά μπορεί να πανηγυρίζει από τώρα τη συμμετοχή του στο Europa League. Κι αυτό γιατί αρκεί να χάσει από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να μην τερματίσει η «Ένωση» στην πρώτη θέση των πλέι οφ, κάτι που θα έδινε στον Ατρόμητο ως φιναλίστ του Κυπέλλου το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!