Οι Ρουμάνοι πήραν φόρα και το ένα δημοσίευμα διαδέχεται το άλλο αναφορικά με τους παίκτες που θέλει η Στεάουα από την ΑΕΚ. Μετά τον Λεονάρντο και τον Μπαχά λοιπόν η ιστοσελίδα onlinesport.ro μιλά και για ενδιαφέρον του ρουμανικού συλλόγου για τον Έντερ. Το άρθρο στηρίζετε στις δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι περί δύο παικτών από την Ένωση και τονίζει πως οι βασικοί στόχοι είναι ο Λεονάρντο και ο Έντερ. Ο Βραζιλιάνος πάντως ανήκει στην Φλαμένγκο και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Αν και πιθανότητα είναι μούφες των Ρουμάνων δημοσιογράφων...
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.
mallon pane gia prwta8lhtismo k 8eloun sigoures luseis...
πάρτε την και δώστε μας το δικό σας 1/5
Αδερφε με 100-150 χιλιαρικα ξερεις ποσους ελληνες καλυτερους απο τον εντερ βρισκεις?Μη βλεπεις το χθεσινο ματς σε οσα επαιξε φετος ηταν χωμα(τουλαχιστον ο μπερνς εκανε και 2-3 καλα ματσακια οχι βεβαια οτι κανει για την ΑΕΚ)
Ποιον έχουν για σκάουτερ? Τον αδερφό του Γκρέταρσον? Πάντως ρε παιδιά ο Έντερ για 100-150 χιλιάρικα πιστεύω μας κάνει
Μαζι με Μπαχα και Εντερ δωρο Νασουτι και Ντατομο..Κριμα που δεν εχουμε στην ομαδα ακομα Μπαμπουνσκι Ντελιπασιτς και Ραμπεσαντρατανα θα ξεπουλουσαμε!!!
KAΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΣΤΕΑΟΥΑΣ? ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΣΑΥΤΟΥΣ? ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ .
parte tous olous....doro ta metaforika apo mena......