Πάνω από τους μισούς Γάλλους θεωρούν ότι ο Στρος Καν έχει πέσει θύμα σκευωρίας με αυτή την υπόθεση απόπειρας βιασμού.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου CSA που δόθηκε στη δημοσιότητα, το 57% των Γάλλων θεωρεί ότι ο Ντομινίκ Στρος-Καν είναι «θύμα συνωμοσίας»
Από την άλλη, το ποσοστό που θεωρεί ότι δεν είναι θύμα συνωμοσίας φτάνει το 32%, ενώ το 11% δεν εξέφρασε γνώμη.
Μεταξύ των υποστηρικτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, με το οποίο ο Στρος Καν θα κατέβαινε στις εκλογές για την προεδρεία, το 70% πιστεύει πως πρόκειται για συνωμοσία σε βάρος του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), το 23% δεν συμμερίζεται την άποψη αυτή και το 7% δεν έχει γνώμη.
Γενικότερα, το 52% των ερωτηθέντων θεωρεί η πολιτική έχει σε γενικές γραμμές ένα ρόλο στην υπόθεση αυτή, ενώ το 38% πιστεύει το αντίθετο. Σύμφωνα με το 57% των ερωτηθέντων, η ηγεσία του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος «μάλλον ευθύνεται» γι' αυτό, άποψη που δεν συμμερίζεται το 31%.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
