Να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ την αγωνιστική πτώση του Παναθηναϊκού καλεί ο Πέτρος Ραβούσης τους παίκτες της Ένωσης. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο Sportaction και ανέλυσε την αποψινή αναμέτρηση:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός όπως έχουμε δει το τελευταίο διάστημα περνάει μία αγωνιστική κρίση, την οποία οφείλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Όχι ότι και εκείνη είναι στα καλύτερά της, αλλά με την κατάκτηση του Κυπέλλου και το γεγονός πως πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση, πάει με άλλο αέρα στο ντέρμπι. Σε περίπτωση νίκης, η ΑΕΚ θα κάνει το μεγάλο βήμα για την πρωτιά αλλιώς θα χάσει το πλεονέκτημα που έχει πάρει από την πρώτη αγωνιστική»,τόνισε αρχικά για να αναφερθεί εν συνεχεία στο που θα κριθεί το ντέρμπι:
«Το γεγονός πως και οι δύο ομάδες έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια όλη τη σεζόν, ίσως να μην τους επιτρέπει να τρέξουν αρκετά. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ και να παίξει έξυπνα. Χρειάζονται υπομονή αυτά τα παιχνίδια. Επίσης το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο και θα έχει τον κόσμο δίπλα του, ίσως να του γυρίσει μπούμερανγκ αναλόγως με την εξέλιξη της αναμέτρησης».
Τέλος, ερωτηθείς για το κατά πόσο επηρεάζουν τα διοικητικά προβλήματα, σχολίασε: «Το να έχεις μία προβληματική διοίκηση δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Όλοι οι φίλοι της ομάδας πρέπει να καταλάβουν πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα. Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα. Από την στιγμή που δεν αναλαμβάνει κάποιος «δυνατός» δεν υπάρχει λύση. Η ΑΕΚ έχει μεγάλα προβλήματα. Εδώ η ομάδα παλεύει για να πάρει την άδεια συμμετοχής, για πρωτάθλημα θα μιλάμε;»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
γερασε ο Πετραν..!!